Ένα ξενοδοχείο για βιβλιοφάγους!
Το Library Hotel της Νέας Υόρκης κάνει την διαφορά!

Library Hotel

Αν σας αρέσει να διαβάζετε βιβλία στις διακοπές σας, τότε βρίσκεστε στο σωστό άρθρο.

Με περισσότερους από 6.000 τίτλους βιβλίων στα ράφια του, το πολυτελές ξενοδοχείο Library Hotel της Νέας Υόρκης θα μπορούσε να αποτελεί κάλλιστα το όνειρο κάθε μανιακού βιβλιόφιλου.

Το boutique αυτό ξενοδοχείο σχεδιάστηκε με βάση το δεκαδικό σύστημα ταξινόμησης Dewey, με κάθε όροφό του να είναι αφιερωμένος σε μία από τις 10 κύριες κατηγορίες του (κοινωνικές επιστήμες, λογοτεχνία, γλώσσες, ιστορία, μαθηματικά και φυσική, γενικές γνώσεις, τεχνολογία, φιλοσοφία, τέχνες και θρησκείες) και κάθε δωμάτιο διακοσμημένο με βάση ένα συγκεκριμένο είδος ή θεματολογία από αυτές τις κατηγορίες.

Το παράδοξο και μοναδικό αυτό ξενοδοχείο βρίσκεται στη συμβολή της λεωφόρου Μάντισον με την 41η Οδό και σε πολύ κοντινή απόσταση από τη δημόσια βιβλιοθήκη της Νέας Υόρκης.

Library Hotel

Κάθε ένα από τα 60 δωμάτια του ξενοδοχείου διαθέτουν μέχρι και 150 βιβλία. Οι ένοικοι του 5ου ορόφου θα βρουν στα δωμάτιά τους βιβλία που αφορούν τα μαθηματικά και τις επιστήμες, με ειδικότερη θεματολογία γύρω από την αστρονομία, τους δεινόσαυρους, τη βοτανολογία, ζωολογία, γεωλογία και τα μαθηματικά. Όσοι προτιμήσουν τον 11ο όροφο, ο οποίος είναι αφιερωμένος στη φιλοσοφία, θα βρουν βιβλία με κεντρικό θέμα τον έρωτα, την ψυχολογία, τη φιλοσοφία, την ηθική και τη λογική.

Κι αν δεν σας αρκούν όσα βιβλία υπάρχουν μέσα στο δωμάτιό σας, μπορείτε να βρείτε περισσότερους τίτλους στη ρεσεψιόν, το εστιατόριο και τον ειδικό χώρο ανάγνωσης που διαθέτει το ξενοδοχείο.

Τώρα, ποιος άνθρωπος θα θελήσει να πάει διακοπές στη Νέα Υόρκη και να κλειστεί μέσα σε ένα δωμάτιο να διαβάζει, μου φαίνεται κάπως περίεργο. Όμως, γούστα είναι αυτά…

Δείτε μερικές φωτογραφίες από το ξενοδοχείο “βιβλιοθήκη”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;