Θέλω να διατηρήσετε τη ψυχραιμία σας και να μην πανικοβληθείτε από το πόσο νόστιμη είναι αυτή η συνταγή!
ΥΛΙΚΑ
2 φύλλο σφολιάτα
10 κ.γ. μαγιονέζα
70 γρ. ξινόγαλο
1 πιπεριά σε μικρά κυβάκια
Αλάτι κατά βούληση
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι κατά βούληση
1/2 κ.γ. ξερή ρίγανη
50 γρ. τσένταρ τριμμένο
70 γρ. τυρί Monterey Jack τριμμένο
60 γρ. μαύρες ελιές χωρίς το κουκούτσι τους κομμένες στη μέση
Χρόνος Προετοιμασίας-20′
Βαθμός Δυσκολίας-Εύκολη
Αριθμός ατόμων-6 άτομα
Διαδικασία
Αλμυρή απόλαυση σε μια μπουκιά! Ξεπαγώνουμε τη σφολιάτα και την κόβουμε σε 12 τετράγωνα κομμάτια.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς και στρώνουμε αντικολλητικά χαρτάκια σε 12 ειδικές θήκες για muffins. Σε ένα μπόλ ανακατεύουμε τη μαγιονέζα με το ξινόγαλο. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη. Ανακατεύουμε τα υλικά μέχρι να ομοιογενοποιηθεί και να αφρατέψει το μείγμα. Προσθέτουμε τις ελιές, τις πιπεριές, τα τυριά και ανακατεύουμε καλά τα υλικά.
Βάζουμε μια κουταλιά από το μείγμα που φτιάξαμε σε κάθε τετράγωνο κομμάτι σφολιάτας και το τοποθετούμε στη θήκη για τα muffins. Ψήνουμε στο φούρνο για 15 λεπτά περίπου μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να πάρει χρώμα η σφολιάτα.
JOBS
Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα
Πωλήσεις
Πλήρης Απασχόληση
18-12-2023
Χαλάνδρι
1.500
Πωλήσεις
Πλήρης Απασχόληση
14-02-2024
Καλλιθέα Αττικής
950