Bridgerton: Πρωταγωνίστρια της σειράς ζήτησε να γυρίσει παραπάνω γυμνές σκηνές κι εξηγεί τον λόγο
Ήταν μια εκπληκτική ενδυνάμωση, δηλώνει η Νίκολα Κόκλαν

Η τρίτη σεζόν του Bridgerton αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα στο Netflix και όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, θα περιστρέφεται γύρω από τον χαρακτήρα της Νίκολα Κόκλαν, «Πενέλοπε Φέδερινγκτον».

Η ηθοποιός μάλιστα, σε συνέντευξη που έδωσε στους Times, αποκάλυψε πως σε αυτή τη σεζόν γύρισε την πρώτη της ερωτική σκηνή με τον Λουκ Νιούταν, που υποδύεται τον Κόλιν Μπρίτζερτον, πράγμα που στην αρχή την έκανε να νιώσει άβολα.

«Πήγα στο μπάνιο και κοιταζόμουν στον ολόσωμο καθρέφτη και έλεγα “με τίποτα”. Σκεφτόμουν “πώς θα το κάνω αυτό;”», είπε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια , εξήγησε πως τελικά, τόσο εκείνη, όσο κι ο συμπρωταγωνιστής της κατάφεραν να νιώσουν πολύ σύντομα άνετα.

«Μετά φτάσαμε να είμαστε τόσο χαλαροί, που όντως ξαπλώσαμε κάτω από ένα πάπλωμα μαζί, εντελώς γυμνοί. Και τότε, είπαμε “ώστε γι’ αυτό το κάνουν οι γυμνιστές”», αναφέρει.

Ωστόσο, αυτή της η εμπειρία την έκανε να σκεφτεί διαφορετικά σχετικά με το σώμα της, με το οποίο μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε την καλύτερη σχέση.

«Σκέφτηκα “τι θέλω να δείξω; Τι θέλω να προσθέσω στο σενάριο;”. Ζήτησα να συμπεριληφθούν κι άλλες σκηνές. Υπάρχει για παράδειγμα, μια σκηνή όπου είμαι γυμνή μπροστά στην κάμερα. Αυτή ήταν δική μου ιδέα, δική μου επιλογή», αποκαλύπτει.

Η ηθοποιός συμπλήρωσε: «Απλώς ένιωσα σαν να λέω το μεγαλύτερο “άντε γαμ****” για όλα τα σχόλια που έχω ακούσει γύρω από το σώμα μου. Ήταν μια εκπληκτική ενδυνάμωση. Ένιωσα όμορφα εκείνη τη στιγμή και σκέφτηκα “όταν είμαι 80 ετών, θέλω να κοιτάξω πίσω και να θυμηθώ πόσο ωραία έδειχνα”».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;