ASUS: Η επόμενη έκδοση του ROG Ally θα ανακοινωθεί στις 2 Ιουνίου
Υπόσχεται σημαντικά υψηλότερη αυτονομία και πολλές βελτιώσεις που περίμενε η κοινότητα της κονσόλας.

Η ASUS αποκάλυψε ότι θα ανακοινώσει την επόμενη έκδοση του ROG Ally, της φορητής της κονσόλας/υπολογιστή, στις 2 Ιουνίου 2024.

H ανακοίνωση έγινε στο επίσημο podcast της εταιρείας με παρουσιαστές τους Jake Kulinski και Whitson Gordon, με τον τελευταίο να αναφέρει ότι η νέα συσκευή θα έχει την ονομασία ROG Ally X και ότι θα προσφέρει αρκετές βελτιώσεις σε σχέση με την τρέχουσα γενιά.

Ο Whitson τόνισε ότι το Ally X δεν είναι μία μία απλή ανανέωση με κάποια νέα απόχρωση και περισσότερο αποθηκευτικό χώρο, όπως δεν θα είναι και μία εντελώς νέα γενιά εξού και δεν θα ονομάζεται ROG Ally 2. Αντίθετα, θα είναι μία ακόμα πιο ισχυρή έκδοση για τον gamer που ήθελε ακόμα υψηλότερες επιδόσεις, με τις βελτιώσεις να προέρχονται από τις παρατηρήσεις της κοινότητας της κονσόλας.

Η μεγαλύτερη και ίσως πιο σημαντική αλλαγή θα έχει να κάνει με την αυτονομία και σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της ASUS Shawn Yen ο οποίος μίλησε στο The Verge, το Ally X ίσως και να προσφέρει σχεδόν διπλάσια αυτονομία από την τρέχουσα γενιά στα πιο απαιτητικά παιχνίδια, χωρίς όμως να μπει σε λεπτομέρειες.   

Οι υπόλοιπες αλλαγές σύμφωνα με το podcast θα περιλαμβάνουν την μνήμη RAM, τον αποθηκευτικό χώρο, τα χειριστήρια, τις θύρες και κάποιες άλλες αδιευκρίνιστες αλλαγές που αφορούν την ίδια τη σχεδίαση της συσκευής. Το άρθρο του Τhe Verge είχε μερικές περισσότερες λεπτομέρειες ως προς αυτές τις αλλαγές, αναφέροντας ότι το ROG Ally X θα έχει περισσότερα από 16GB μνήμης RAM, θα χρησιμοποιεί την πιο κοινή υποδοχή M2. 2280 έναντι της M2. 2230 για τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, ενώ θα έχει ανασχεδιασμένους και πιθανόν εναλλάξιμους αναλογικούς μοχλούς.  

Αυτά που θα παραμείνουν ίδια είναι σίγουρα ο επεξεργαστής που θα είναι ξανά ο Z1 Extreme της AMD και η οθόνη των 7 ινστών με υποστήριξη VRR, που ήταν από τα πιο βασικά προσόντα του ROG Ally. Τέλος το ROG Ally X θα έρθει και με την έκδοση 1.5 του Armoury Crate interface της ASUS, η οποία θα περάσει και στην τρέχουσα γενιά. Όσο για την τιμή του αυτή αναμένεται να είναι λίγο υψηλότερη από την τρέχουσα κορυφαία έκδοση του ROG Ally, η οποία θα συνεχίσει να πωλείται παράλληλα με το νέο μοντέλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;