Η ζωή και η καριέρα του Ayrton Senna στην F1 γίνεται σειρά στο Netflix
Στο «Senna» ο Γκαμπριέλ Λεόνε θα υποδυθεί τον Βραζιλιάνο οδηγό της Formula 1, Ayrton Senna.

Μία σειρά εμπνευσμένη από τη ζωή, την καριέρα και τις σχέσεις του σπουδαιότερου Βραζιλιάνου οδηγού όλων των εποχών, η σειρά μίας σεζόν «Senna» με πρωταγωνιστή τον Γκαμπριέλ Λεόνε θα κυκλοφορήσει τα τέλη του 2024.

Στο πρώτο teaser του «Senna» βλέπουμε τον οδηγό της Formula 1 Ayrton Senna να προετοιμάζεται για την θρυλική του νίκη στο Brazilian Grand Prix στο Interlagos το μακρινό 1991. Εκτός από την προετοιμασία συμπεριλαμβάνεται και η εξίσου θρυλική εκφώνηση και περιγραφή που έκανε ο Galvão Bueno για έναν πραγματικά απαιτητικό και δύσκολο αγώνα, ο οποίος «σημάδεψε» τον Ayrton Senna, αφού ήταν η πρώτη φορά που κέρδισε αγώνα μέσα στην γεννέτειρά του, το Σάο Πάολο.

Το «Senna» θα αποτελείται από έξι επεισόδια, όπου για πρώτη φορά θα δούμε ολόκληρο το ταξίδι του Ayrton Senna μέσα από τον θρίαμβο, την απογοήτευση, τη χαρά και την θλίψη, τα οποία θα ξετυλίξουν την προσωπικότητά του και τις σχέσεις του. Η σειρά ξεκινάει από τις αρχές της καριέρας του στη Formula και την απόφασή του να μετακομίσει στην Αγγλία και φτάνει μέχρι το τραγικό ατύχημα στην Ιταλία κατά τη διάρκεια του San Marino Grand Prix.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
58'
0 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
58'
1 - 0
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
8'
48 - 34
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;