Ζεράρ Ντεπαρντιέ: Θα τεθεί υπό κράτηση και θα ανακριθεί για τις κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις
Οι κατηγορίες έχουν διατυπωθεί από δύο γυναίκες.

Ο γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ εκλήθη για να παρουσιασθεί στην έδρα της δικαστικής αστυνομίας του Παρισιού και να τεθεί υπό κράτηση για να ανακριθεί σχετικά με τις κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις, έγινε γνωστό από αστυνομική πηγή.

Οι κατηγορίες έχουν διατυπωθεί από δύο γυναίκες. Η πρώτη είναι διακοσμήτρια που εργαζόταν για το γύρισμα της ταινίας Les Volets Verts και κατηγορεί τον ηθοποιό για σεξουαλική επίθεση το 2021. Η δεύτερη τον κατηγορεί για σεξουαλική επίθεση το 2014.

Ο Ντεπαρντιέ τέθηκε υπό επίσημη έρευνα για φερόμενο βιασμό και σεξουαλική επίθεση στην ηθοποιό, Σαρλότ Αρνόλντ το 2020 ενώ έχει καταγγελθεί από τουλάχιστον 12 γυναίκες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και επιθέσεις.

Στις 7 Δεκεμβρίου, ένα ντοκιμαντέρ σχετικά με τις κατηγορίες για σεξουαλική ανάρμοστη συμπεριφορά εναντίον του ηθοποιού, προβλήθηκε στο κανάλι France 2. Το ντοκιμαντέρ, που έφερε και πάλι στο προσκήνιο την υπόθεση, έδειχνε τον Ντεπαρντιέ να κάνει άσεμνα σχόλια και χειρονομίες κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στη Βόρεια Κορέα. Επίσης, περιελάμβανε συνέντευξη με την ηθοποιό Ελέν Ντάρας, η οποία έχει καταθέσει επίσημη καταγγελία κατά του 74χρονου Ντεπαρντιέ, ισχυριζόμενη ότι την κακοποίησε σεξουαλικά στα γυρίσματα της ταινίας «Disco» το 2007.

Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες σε βάρος του, γράφοντας σε ανοιχτή επιστολή στη Le Figaro ότι «ποτέ, μα ποτέ δεν έχω κακοποιήσει γυναίκα». Η οικογένεια του ηθοποιού έκανε λόγο για μια «πρωτοφανή συνωμοσία» εναντίον του.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;