Zendaya: Με δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη - Εμπνευσμένη από την αφίσα της ταινίας
Η Σήλια Κριθαριώτη δημιούργησε ένα φόρεμα για την Zendaya εμπνευσμένο από την αφίσα της νέας της ταινίας «The Challengers».

Η προωθητική καμπάνια της νέας ταινίας «The Challengers» μας έχει χαρίσει εντυπωσιακές εμφανίσεις από την πρωταγωνίστρια, την Zendaya. Μία από τις εμφανίσεις της, όμως, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον μας καθώς είναι εμπνευσμένη από την αφίσα της ταινίας και είναι δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη.

Το συγκεκριμένο φόρεμα αποτελεί τη δεύτερη δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη για τη διάσημη σταρ του Hollywood. Αυτή τη φορά, η γνωστή σχεδιάστρια μόδας εμπνέεται από την αφίσα της νέας ταινίας της νεαρής σταρ. Έτσι, βλέπουμε ένα μίνι φόρεμα με τα μακριά μανίκια το οποίο αναδημιουργεί την αφίσα της ταινίας με χιλιάδες λαμπερές ψηφίδες. Ο στυλίστας της σταρ, μάλιστα, μοιράστηκε φωτογραφίες τόσο από το τελικό αποτέλεσμα όσο και από τα στάδια της δημιουργίας του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Law Roach (@luxurylaw)

Στο πάρτι μετά την πρεμιέρα της ταινίας στις ΗΠΑ, η Zendaya είχε εμφανιστεί με μία δημιουργία της Ελληνίδας σχεδιάστριας. Η νεαρή σταρ φόρεσε μία τουαλέτα με βαθύ ντεκολτέ και ανοιχτή πλάτη, σε neon κίτρινο-πράσινο χρώμα που παραπέμπει στα μπαλάκια του τένις και στην υπόθεση της ταινίας. Στη μέση της πρωταγωνίστριας είχε τοποθετηθεί ένα πραγματικό μπαλάκι τένις, κάνοντας ακόμα πιο ξεκάθαρη την αναφορά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Celia Kritharioti (@celiakritharioti)

Στην ταινία «Challengers» η Zendaya υποδύεται την Tashi, μία πρωταθλήτρια τένις που υποχρεώνεται να σταματήσει την καριέρα της, λόγω τραυματισμού. Στην ταινία, η νεαρή ηθοποιός συμπρωταγωνιστεί με δύο άντρες που μπλέκονται στη ζωή της και τους οποίους υποδύονται οι Josh O’Connor και Mike Faist και όλοι μαζί ταξιδεύουν τους θεατές σε μία υπόθεση η πλοκή της οποίας εξελίσσεται στο παρόν και στο παρελθόν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zendaya (@zendaya)

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
12'
1 - 0
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
12'
0 - 0
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;