Ελένη Καστάνη: Απαντάει για το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» - «Έγινε κάτι με τον Ρήγα»
Ελένη Καστάνη για «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»: «Έγινε κάτι με τον Ρήγα αλλά δεν ήταν τρομερό»

 

Η Ελένη Καστάνη παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και την Μαίρη Αργυριάδου, το πρωί της Δευτέρας, στο STAR. Μεταξύ όλων, μάλιστα, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στην μεταφορά της σειράς «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» στη μεγάλη οθόνη και αναφέρθηκε στο παρασκήνιο πίσω από το πρόωρο φινάλε της σειράς.

Η Ελένη Καστάνη σημείωσε χαρακτηριστικά πως:

«Δεν ξέρω τι έχει γίνει με το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;», που να ξέρω εγώ; Εμένα δεν με προσέγγισαν, δεν έχω μιλήσει καθόλου με τον Αλέξανδρο Ρήγα. Ούτως ή άλλως όμως εγώ ανήκω στην παλιά διανομή. Το είχα πει από την αρχή ότι τα έργα ανήκουν στους δημιουργούς και μπορούν να τα κάνουν ότι θέλουν. Ήμουν από τις πρώτες τότε που είχα κρούση γιατί έχω εξαιρετικές σχέσεις με τον Αλέξανδρο, δεν ξεχνώ αυτή την υπέροχη δουλειά την οποία την είχα λατρέψει»

Η Ελένη Καστάνη, στη συνέχεια, είπε:

«Δεν έχω αντίρρηση να ξαναπαίξω. Με τον Αλέξανδρο Ρήγα και τον Δημήτρη Αποστόλου έχουμε συνεργαστεί τόσες φορές και όλα τα έργα τους, όταν έβαζαν δυο να πρωταγωνιστούν, κυρίως είχαν στο μυαλό τους τη Χρύσα Ρώπα και μένα. Ακόμα και έργα που δεν έπαιξα εγώ, προοριζόταν για μένα ο ρόλος»

Η Ελένη Καστάνη δήλωσε ακόμα στην ψυχαγωγική εκπομπή του STAR:

«Δεν μαλώσαμε ποτέ οι πρωταγωνίστριες στο «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» μεταξύ μας. Έχουμε άλλωστε ξανασυνεργαστεί όλες μας και με επιτυχίες. Κάτι έγινε τότε με τον Ρήγα, από τους καβγάδες όμως που γίνονται παντού. Δεν ήταν κάτι τρομερό. Είχαμε όλες πρεμιέρα, έπρεπε να δίνουμε επεισόδια και δεν προλαβαίναμε. Τα γνωστά» 

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

15-05-2024

Σινδος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
FT
2 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
FT
4 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
ΤΕΛ
79 - 63
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;