Αλέξανδρος Ρήγας: Όσα δήλωσε για την επιστροφή του «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»
«Δεν ξέρω αν χρωστούσα ένα τέλος σε αυτό το project»

 

Το πρωί της Πέμπτης (11/4) ο Αλέξανδρος Ρήγας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε για την επιστροφή του «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;». Υπενθυμίζεται πως η ανολοκλήρωτη και πολύ αγαπημένη σειρά του θα απιστρέψει μετά από 25 χρόνια αυτή τη φορά ως ταινία.

«Είναι μια χρονική στιγμή που δεν θα ήθελα να αναφερθώ στο συγκεκριμένο project. Η εταιρεία παραγωγής με την οποία συζητάμε έχει στείλει ένα δελτίο τύπου και σε μεταγενέστερο χρόνο όταν νιώσω ότι το πράγμα έχει ολοκληρωθεί ευχαρίστως να απαντήσω σε όλα. Δεν είμαι διστακτικός στην υλοποίηση του απλώς είμαι μεγάλος πια.

Έχω δει πολλά πράγματα. Η φυσιολογική ροή των πραγμάτων μας λέει ότι καθώς περνούν τα χρόνια ο ενθουσιασμός είναι κάτι που χάνεται γενικότερα. Στην ζωή πολλά πράγματα μπορεί να συζητιούνται και να μην καταλήγουν. Είμαι της λογικής να ολοκληρωθεί όλο το σχέδιο και μετά ευχαρίστως να πούμε ότι θέλετε», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν ξέρω αν χρωστούσα ένα τέλος σε αυτό το project. Ήταν η συνθήκη που το έφτασε, δεν ήταν απόφαση δική μου ή κάποιου συγκεκριμένα. Έτυχε να έρθουν έτσι τα πράγματα που να μην ολοκληρωθεί αυτό που γινόταν τότε. Επιθυμώ την ολοκλήρωσή του».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;