Maestro: Πώς θα προβληθεί ο δεύτερος κύκλος της σειράς;
Θα δούμε και τα έξι επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς «Maestro» να ανεβαίνουν όλα μαζί στο Netflix; - Τι απαντά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης;

Ο δεύτερος κύκλος της επιτυχημένης σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro» θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαΐου και μέσα από το Netflix, αλλά και από το κανάλι του MEGA. Ο δημιουργός και σκηνοθέτης βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4» και μίλησε για τον δεύτερο κύκλο, καθώς και το πώς θα τη δούμε.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την πρεμιέρα της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Ο δεύτερος κύκλος θα προβληθεί ταυτόχρονα μέσα από το MEGA, αλλά και την πλατφόρμα του streaming σε όλο τον κόσμο. Ο νέος κύκλος θα περιλαμβάνει 6 επεισόδια που θα παίζονται κάθε εβδομάδα στην ελληνική τηλεόραση, όμως τι θα γίνει με το Netflix;

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο δημιουργός, για τον δεύτερο κύκλο του «Maestro» το Netflix αναμένεται να ακολουθήσει τη δική του τακτική και θα προσθέσει όλα τα επεισόδια της 2ης σεζόν στην βιβλιοθήκη μονομιάς. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε binge-watching μέσα από τη streaming πλατφόρμα ή να περιμένουμε να δούμε ένα ένα τα επεισόδια μέσα από το κανάλι του MEGA.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christopher Papakaliatis (@christopherpapakaliatis)

Να σημειώσουμε πως ετοιμάζεται και τρίτη σεζόν της σειράς, η οποία θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο φθινόπωρο και θα είναι η τελευταία. Η τρίτη σεζόν θα είναι και η μικρότερη σε διάρκεια, καθώς θα αποτελείται από μόλις τέσσερα επεισόδια.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;