Το TEDx Mavili Square 2024 ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία - Ραντεβού το 2025
Για ακόμη μία χρονιά στην σκηνή του TEDx Mavili Square διαδόθηκαν ιδέες που αλλάζουν τα πάντα!

Το 7ο TEDx Mavili Square ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σάββατο στις 20 Απριλίου του 2024, στο Συνεδριακό Κέντρο “ Κάρολος Παπούλιας”, ανακαλύπτοντας το δικό του  RENAISSANCE!

Η μεγαλύτερη εκδήλωση διάδοσης ιδεών επέστρεψε με περισσότερα από 800 άτομα τόσο δια ζώσης όσο και διαδικτυακά. Η ομάδα του TEDx Mavili Square ευχαριστεί από ψυχής, όσους παρευρέθηκαν στο event και ζήσανε μια ακόμη μοναδική TEDx Mavili Square εμπειρία. 

Περισσότεροι από 20 Ομιλητές και Performers από κάθε γωνιά της Ελλάδος και του Εξωτερικού, περισσότερα από 10 Career Talks, πάνω από 150 ευκαιρίες καριέρας, Panels’ Discussions, Q&A Sessions, Giveaways, ήταν μόνο μερικά από αυτά που οι Mavilians είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν στο Συνεδριακού Κέντρου «Κάρολος Παπούλιας», είτε εξ αποστάσεως!

TEDx Mavili Square 2024

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ομιλητές, τους συνεργάτες καθώς και τους εθελοντές που βοήθησαν σημαντικά στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Καθώς χωρίς την δική τους στήριξη δεν θα ήταν δυνατή η δημιουργία αυτής της ξεχωριστής μέρας, η οποία ήταν γεμάτη αισιόδοξα μηνύματα, μοναδικές συζητήσεις και πολλές στιγμές χαράς.

Για ακόμη μία χρονιά στην σκηνή του TEDx Mavili Square διαδόθηκαν ιδέες που αλλάζουν τα πάντα! Ραντεβού το 2025!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;