Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Ποτέ δεν έχω χωρίσει επειδή δεν ταιριάζαμε στο σεξ»
«Το σεξ παίζει 100% σημαντικό ρόλο σε μια σχέση»

 

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης μίλησε το πρωί της Πέμπτης (25/4) για τη ζωή και τη καριέρα του στην κάμερα του «Mega Καλημέρα».

«Τυχαία έγινα ηθοποιός, μέσα από μια φοιτητική θεατρική ομάδα. Σπούδαζα φυσικός και κατάλαβα πως δεν υπάρχει περίπτωση να γίνω επιστήμονας, Οι γονείς μου αποδέχτηκαν σταδιακά την αλλαγή της επαγγελματικής πορείας μου» είπε αρχικά ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Ακόμη, ο ίδιος αποκάλυψε πως σκέφτεται το κομμάτι της πατρότητας, αλλά ακόμα δεν έχει τύχει.

«Το να κάνεις ένα παιδί είναι μια κοινή απόφαση. Έχω υπάρξει σε σχέση που φτάσαμε κοντά στην απόκτηση ενός παιδιού. Οι φίλοι μου για τα ερωτικά μου θα έλεγαν “καλή επιτυχία”. Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Δεν είμαι καθόλου γκρινιάρης και ζηλιάρης, μοιάζω σαν να είμαι αναίσθητος» πρόσθεσε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στην φωτογραφία, αφού εκτός από ηθοποιός είναι και φωτογράφος.

«Έχει συμβεί σχέσεις μου να ζηλεύουν επειδή φωτογραφίζω γυμνά σώματα. Το γυμνό το θεωρώ πολύ φυσιολογικό, είναι η φύση μας τέτοια. Δεν με αφορά να προστατέψω κάτι, δεν μπαίνω στην διαδικασία του “lifestyle”. Κάνω γυμνισμό και ελεύθερο κάμπινγκ. Πλέον, στα 38 μου έχω απενοχοποιηθεί στο κομμάτι του σεξ. Το σεξ παίζει 100% σημαντικό ρόλο σε μια σχέση. Ποτέ δεν έχω χωρίσει επειδή δεν ταιριάζαμε στο σεξ» κατέληξε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης μιλώστας στο «Mega Καλημέρα».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;