Σοφία Αρβανίτη για Zari: «Μας αξίζουν καλύτερα τραγούδια από αυτό»
Σοφία Αρβανίτη: «Θεωρώ ότι θα μπορούσε αυτό το κορίτσι με τα εξαιρετικά ταλέντα να πει κάτι που θα συγκλόνιζε την Ελλάδα αλλά και τον πλανήτη»

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε η Σοφία Αρβανίτη, η οποία μεταξύ άλλων σχολιάζει τη φετινή συμμετοχή της χώρας μας στη Eurovision.

«Θεωρώ ότι θα μπορούσε αυτό το κορίτσι με τα εξαιρετικά ταλέντα και πτυχία που έχει στη μουσική να πει κάτι που δεν θα είναι μία μοδάτη πρόταση αλλά κάτι που θα συγκλόνιζε την Ελλάδα αλλά και τον πλανήτη», δηλώνει η Σοφία Αρβανίτη για τη Μαρίνα Σάττι.

«Είναι ξεχωριστών δυνατοτήτων και θα πρέπει να της δοθεί η ευκαιρία στο μέλλον, είτε είναι στη Eurovision είτε όχι, να κάνει πράγματα που έχουμε μάθει να τη βλέπουμε και να την ακούμε», συμπληρώνει στο σχόλιό της η τραγουδίστρια.

«Αυτή είναι μία συνταγή που επιδίωξαν να κάνει για τη Eurovision, μέσα στα πρότυπα και στις συνταγές του διαγωνισμού. Τη Μαρίνα Σάττι την έχω θαυμάσει για το μέχρι στιγμής έργο της στη μουσική. Μπορεί να μας δώσει στο μέλλον πολύ ωραία πράγματα και θα το δούμε. Αυτή είναι η γνώμη μου», καταλήγει στις δηλώσεις της η Σοφία Αρβανίτη.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;