MasterChef 2024: Απόψε ο δεύτερος φιναλίστ για τον τελικό του Silver (Trailer)
MasterChef 2024: Τι θα δούμε στην τρίτη ημέρα της Silver εβδομάδας;

Στο επεισόδιο που θα δούμε απόψε Τετάρτη (24 /4) συνεχίζεται η Silver Week του MasterChef 2024. Μετά το επεισόδιο της Τρίτης οι γκρι πήραν την πρόκριση και έτσι, σήμερα θα διαγωνιστούν για να αναδειχθεί ο δεύτερος ή η δεύτερη φιναλίστ του Silver Award.

Από τη δοκιμασία εξαιρείται ο αρχηγός των γκρι, ο Νίκος, ο οποίος ως αρχηγός της νικήττριας ομάδας στη δοκιμασία της Δευτέρας πήρε πρώτος το «εισιτήριο» για τον τελικό.

Η σημερινή δοκιμασία χωρίζεται σε δύο φάσεις με τη Χριστίνα, τον Χρήστο, τον Λευτέρη και τον Κώστα να βάζουν τα δυνατά τους, ώστε να κερδίσουν την πρόκριση στον τελικό του Silver και να διεκδικήσουν 20.000€, το τρίτο μεγαλύτερο έπαθλο του διαγωνισμού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Στην πρώτη φάση οι παίκτες θα χωριστούν σε ζευγάρια. Όπως βλέπουμε στο τρέιλερ η Χριστίνα και ο Χρήστος θα παίξουν μαζί και ο Λευτέρης με τον Κώστα μαζί. Μετά την πρώτη δοκιμασία το ζευγάρι με την καλύτερη προσπάθεια θα προκριθεί στη δεύτερη φάση, όπου οι παίκτες θα γίνουν από συνεργάτες… αντίπαλοι!

Μάλιστα, ο πήχης ανεβαίνει ακόμη περισσότερο, αφού οι παίκτες θα βρουν στους πάγκους υλικά και την… αγάπη των κριτών, αφού δεν θα υπάρχει συνταγή και οι ίδιοι θα πρέπει να αυτοσχεδιάσουν με τα υλικά που τους δίνονται.

Επιπλέον, βλέπουμε ότι η κόντρα ανάμεσα στους παίκτες μεγαλώνει, αφού ο Χρήστος ακούγεται να λέει εμφατικά ότι «είναι πολλά τα λεφτά» και το Νίκο να αναφέρει ότι «δεν θα κάτσω να σκοτωθώ με τον αντίπαλό μου».

Το επεισόδιο θα προβληθεί σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου στις 21:00 στο Star.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;