Μη κρατικά ΑΕΙ: Helpdesk για τη διαχείριση αιτημάτων ίδρυσης ετοιμάζει το υπουργείο Παιδείας
Helpdesk για διαχείριση αιτημάτων ίδρυσης για τα Μη κρατικά ΑΕΙ αποφάσισε να στήσει το ΥΠΑΙΘ.

Την οργάνωση και λειτουργία Γραφείου Υποστήριξης -δηλαδή ενός helpdesk– που θα έχει ως σκοπό την έγκαιρη και ουσιαστική υποστήριξη του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. στη διαχείριση των αιτημάτων που δέχεται και αφορούν πάσης φύσεως ζητήματα σχετικά με την ίδρυση για τα Μη κρατικά ΑΕΙ από φορείς και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα, αποφάσισε ο υπουργός Παιδείας, Κυριάκος Πιερρακάκης.

Ο υπουργός Παιδείας υπέγραψε πρόσκληση υποβολής προσφοράς για την απευθείας ανάθεση της δημιουργίας «Helpdesk για τη διαχείριση αιτημάτων που αφορούν Μη Κρατικά Πανεπιστήμια», με κονδύλι που φτάνει τα 37.200,00€, ενώ η προθεσμία υποβολής προσφορών λήγει σήμερα.

Όπως αναφέρει η σχετική αίτηση, έργο του Αναδόχου αποτελεί η οργάνωση και λειτουργία Γραφείου Υποστήριξης με σκοπό την έγκαιρη και ουσιαστική υποστήριξη του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. στη διαχείριση των αιτημάτων που δέχεται και αφορούν πάσης φύσεως ζητήματα σχετικά με την ίδρυση για τα Μη κρατικά ΑΕΙ από φορείς και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα. Τα αιτήματα θα καταχωρούνται ηλεκτρονικά μέσω email και τηλεφωνικά.

Η οργάνωση και λειτουργία του Γραφείου Υποστήριξης θα πρέπει να σχεδιαστεί και υλοποιηθεί σύμφωνα με τα παρακάτω:

  • Ο Ανάδοχος θα πρέπει να διαθέσει ομάδα για την υποδοχή, καταγραφή και διεκπεραίωση αιτημάτων.
  • Υποδοχή αιτημάτων με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθώς και τηλεφωνικά.
  • Η λειτουργία του helpdesk θα είναι διαθέσιμη για όλους τους ενδιαφερόμενους/ωφελούμενους σε 24ωρη βάση για τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καθώς και κατά τις ώρες 9:00 – 17:00 για την τηλεφωνική υποστήριξη.
  • Ο Ανάδοχος οφείλει να διαθέτει σε ετοιμότητα προσωπικό, η εμπειρία του οποίου είναι ευθύνη του Αναδόχου, ώστε να εξασφαλίζει:
  • Την παροχή πληροφοριών / διευκρινίσεων καθώς και
  • Την επικοινωνία με τα αρμόδια στελέχη του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α.

Το προϋπολογιζόμενο ποσό για τις παραπάνω υπηρεσίες ανέρχεται σε 30.000,00€ (τριάντα χιλιάδες ευρώ) μη συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α., ήτοι σε 37.200,00€ (τριάντα επτά χιλιάδες διακόσια ευρώ) συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α και θα καλυφθεί από τον προϋπολογισμό της Πράξης «Ψηφιακός Μετασχηματισμός και Τεχνολογική Αναβάθμιση του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και λοιπές παρεμβάσεις»

Η προσφορά θα πρέπει να υποβληθεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο email της Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ: epiteliki@minedu.gov.gr έως και την Τετάρτη, 24-04-2024.

Πηγή cover photo: Intime

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;