Λαμία - ΠΑΟΚ Super League: Live Streaming
Δείτε το Λαμία - ΠΑΟΚ της Super League σε Live Streaming σήμερα στις 17:00

Άλλο ένα εκτός έδρας παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ. Μετά το Φάληρο, η Λαμία για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, που φιλοξενείται από την τοπική ομάδα για την 7η αγωνιστική των playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος (17:00). 

24 Απρ. 2024
Λαμία
FT
1 - 1
ΠΑΟΚ
Vasilios Kontonikos
45'
(Flosard Malçi)Vykintas Slivka
45'
Georgios Kornezos
Caleb Stanko
46'
Vykintas Slivka
46'
57'
Abdul Rahman Baba
Rafa Soares
57'
Taison
Giannis Konstantelias
57'
Brandon Thomas
Ally Samatta
Caleb Stanko
67'
Vasilios Kontonikos
Zoran Tosic
69'
70'
Jonny Otto
Joan Sastre 
75'
Thomas Murg
Magomed Ozdoev
Georgios Giannoutsos
75'
Sidcley
Pedro Amaral
76'
Rubén Martínez 
Toshio Lake
76'
Vykintas Slivka
85'
Vykintas Slivka
Alexandros Tereziou
86'
Pedro Amaral
90'
Vykintas Slivka
90'
Cristopher Núñez
90'
90'
Stefan Schwab (Kiril Despodov )

ΠΑΟΚ

Να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών θέλει ο ΠΑΟΚ. Ακόμη ένα αρνητικό αποτέλεσμα για τον δικέφαλο του βορρά, που έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από το Φάληρο. Δεν ήταν καλή η εμφάνιση των «ασπρόμαυρων» κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ έδειξαν και επηρεασμένοι από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό. Βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι ο ΠΑΟΚ και ψάχνει νίκες  τόσο για ψυχολογικούς, όσο και για βαθμολογικούς λόγους. Μονάχα ο στόχος του πρωταθλήματος έχει απομείνει για το σύνολο του Λουτσέσκου, που αυτή τη στιγμή, βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 67 πόντους σε 31 αγωνιστικές. Βέβαια, έχει και ένα ματς λιγότερο. Αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό, στην Τούμπα. Στα αγωνιστικά, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τον Γιάννη Κωνσταντέλια να επιστρέφει στην αποστολή, καθώς είχε μείνει εκτός με τους Πειραιώτες λόγω μιας ίωσης, ενώ ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στο σημερινό ματς. Επίσης, στη Θεσσαλονίκη έμειναν οι οι Νάσμπεργκ, Τσιγγάρας και Τζίμας. Αναλυτικά, η αποστολή του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση στο ΔΑΚ: Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Μπράντον και Σαμάτα.

Λαμία

Στην αντίπερα όχθη, η Λαμία, συνεχίζει να συλλέγει εμπειρίες και… γκολ. Για την ακρίβεια, πολλά γκολ! Στα πέντε τέρματα σταμάτησε το κοντέρ, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Θα το παλέψει πάντως κόντρα στον ΠΑΟΚ η Λαμία, κυνηγώντας τον πρώτο της βαθμό σε αυτήν την διαδικασία. «Επόμενη μέρα είναι ξεκάθαρη για μένα. Αυτές τις μέρες λαμβάνουν χώρα κάποια δημοσιεύματα ανυπόστατα, για μένα θέλω να ξεκαθαρίσω το δικό μου κομμάτι. Για εμένα η Λαμία ήταν, είναι και θα είναι προτεραιότητά μου. Έχω απεριόριστο σεβασμό στην ομάδα και τον κόσμο για την αγάπη που έχω δεχθεί. Με δεδομένο ότι είμαι ένας άνθρωπος που εκτιμώ, παλεύω και προσπαθώ να διατηρώ την αξιοπρέπειά μου ψηλά, αν δεν ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τη Λαμία, ούτε έχω μιλήσει ούτε θα μιλήσω με καμία ομάδα και δεν υπάρχει τίποτα από όσα γράφονται», τόνισε ο Λεωνίδας Βόκολος για το μέλλον του στην ομάδα.

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;