Άρης – Ολυμπιακός Super League: Live Streaming
Δείτε το Άρης – Ολυμπιακός της Super League σε Live Streaming απόψε στις 19:30!

Τα… φώτα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Εκεί που Άρης και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους για την 7η αγωνιστική των playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος (19:30).

24 Απρ. 2024
Άρης
FT
1 - 1
Ολυμπιακός
10'
Stevan Jovetic  (Ακυρωθέν γκολ)
11'
Gelson Martins  
Loren Morón
48'
53'
Ayoub El Kaabi (Gelson Martins  )
G. Fetfatzidis
Manu García
60'
Kike Saverio 
Álvaro Zamora
60'
68'
Chiquinho
Santiago Hezze
68'
Daniel Podence 
Stevan Jovetic 
79'
Fran Navarro 
Gelson Martins  
Álvaro Zamora
82'
87'
Y. El-Arabi
Ayoub El Kaabi
Vladimír Darida
L. Rose
90'

Ολυμπιακός

Να φύγει με το διπλό από την κίτρινη πλευρά της Θεσσαλονίκης θέλει ο Ολυμπιακός. Αυτός είναι ο μοναδικός στόχος των Πειραιωτών, που βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Από νίκη επί του ΠΑΟΚ προέρχεται η ομάδα του Μεντιλίμπαρ. Μια νίκη που έδωσε το σύνθημα αντεπίθεσης και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Παρόλο που ο Βάσκος τεχνικός  προχώρησε σε rotation και αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ο Ολυμπιακός βρήκε τον δρόμο προς το τρίποντο. Στους 66 πόντους μετά από 31 αγωνιστικές οι Πειραιώτες, έχοντας και ένα ματς λιγότερο. Αυτό με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα. Με νίκη στο Κλεάνθης Βικελίδης, οι φιλοξενούμενοι θα διατηρηθούν σε κοντινή απόσταση από την κορυφή. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να τους ευνοήσει και το αποτέλεσμα της αναμέτρησης στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στα αγωνιστικά, ο Μεντιλίμπαρ δεν πήρε στην αποστολή τους Ρέτσο, Όρτα, Αλεξανδρόπουλο και Ρίτσαρντς, με τους Κάρμο, Ροντινέι και Φορτούνη να επιστρέφουν. Αναλυτικά η αποστολή των «ερυθρολεύκων» για την εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Άρη: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ορτέγκα, Βέζο, Κάρμο, Κίνι, Ροντινέι, Ντόη, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ιμπόρα, Μαρτίνς, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας, Γιόβετιτς, Ναβάρο.

Άρης

Στην αντίπερα όχθη, κάτι παραπάνω από καταστροφικό ήταν το δεύτερο ημίχρονο του Άρη κόντρα στην ΑΕΚ. Μαντάρα τα έκανε στην επανάληψη η ομάδα του Άκη Μάντζιου, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα από την Ενωση. Την τέταρτη διαδοχική στη διαδικασία των playoffs. Στα αγωνιστικά, ο Μάντζιος πορεύεται δίχως τους Φεράρι, Ανσαριφάρντ, Βερστράτε και Βέλεθ, ωστόσο έχει ξανά διαθέσιμους τους Κουέστα, Σουλεϊμάνοφ και Φαμπιάνο. «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αυτό με τον Ολυμπιακό. Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο πρωτάθλημα, με ένα νέο προπονητή, ο οποίος κάνει εξαιρετική δουλειά. Το δικό μας παιχνίδι θα είναι δύσκολο και απαιτητικό. Πρέπει να βρούμε τη σταθερότητά μας ως ομάδα και να μεγαλώσουμε τα καλά μας διαστήματα στη διάρκεια του αγώνα, για να μπορέσουμε να είμαστε άκρως ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα», τόνισε ο Άκης Μάντζιος.

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;