My Style Rocks: Παίκτρια ξέσπασε για τον χωρισμό των γονιών της - «Με πονάει»
Η Νατάσα μίλησε στο σημερινό επεισόδιο του «My Style Rocks» για τον χωρισμό των γονιών της.

 

 

 

 

 

Η Νατάσα μίλησε στο σημερινό επεισόδιο του «My Style Rocks» για τον χωρισμό των γονιών της, ο οποίος όπως λέει, την πονάει μέχρι σήμερα.

Οι παίκτριες κλήθηκαν να μοιραστούν μια ιστορία τους στον διαγωνισμό μόδας και η ίδια θέλησε να μιλήσει για τους γονείς της.

Όπως είπε, το κόνσεπτ που επέλεξε είναι συνδεδεμένο μαζί τους, καθώς ντύθηκε για να πάει με τους γονείς της στο σπίτι του αγοριού της για τις γιορτές.

«Οι γιορτές μου αρέσουν πολύ, γιατί είναι πιο οικογενειακά, βλέπω άτομα που έχω να δω καιρό. Έχω και τη γιορτή μου. Επειδή από μικρή έχω φύγει από το νησί μου, τη Ζάκυνθο για δουλειά και σπουδές και τα τελευταία τέσσερα χρόνια μένω μόνιμα Αθήνα και λόγω δουλειάς δεν είμαι με τους δικούς μου, είναι πιο μοναχικά, δεν είναι τόσο οικογενειακά, είναι πιο φιλικό το κλίμα», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Οι γονείς μου είναι χωρισμένοι, οπότε κι εγώ δεν πηγαίνω συχνά Ζάκυνθο» και ξέσπασε σε δάκρυα.

Ανέφερε επίσης: «Πάνε περίπου 7 χρόνια, απλά ήταν λίγο απότομα, οπότε δεν μου αρέσει να πηγαίνω Ζάκυνθο και να μην βλέπω και τους δύο στο ίδιο σπίτι, είναι κάτι που με πονάει. Είναι καλά και οι δύο, αυτό έχει σημασία. Είναι η πρώτη φορά που το λέω αυτό δημόσια, ότι με έχει πονέσει αυτό».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Δεν έχω συμφιλιωθεί με αυτό ακόμα. Κάθε φορά που πάω στο νησί, ξέρω ότι θα χτυπήσω την πόρτα και δεν θα δω τους δύο μου γονείς στο σπίτι. Με ενοχλεί αυτό. Ξέρω ότι θα είναι κι οι δύο πάντα δίπλα μου, αλλά με ενοχλεί ακόμα».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;