MasterChef 2024: Απόψε η νικήτρια μπριγάδα πάει... ολοταχώς για το Silver Award (Trailer)
MasterChef 2024: Τι θα δούμε τη δεύτερη ημέρα της Silver Week;

Σήμερα Τρίτη (23/4) συνεχίζεται η Silver Week του MasterChef 2024 με τους γκρι να έχουν το προβάδισμα μετά τη νίκη της Δευτέρας. Στο σημερινό επεισόδιο η «μάχη» για τη μπριγάδα που θα «φύγει» για το Silver Award συνεχίζεται με 5 «μονομαχίες».

Στο σημερινό τεστ δημιουργικότητας οι τοπ 10 παίκτες θα διαγωνιστούν για ακόμη μία φορά «μονομαχώντας» με το διακύβευμα να είναι μεγάλο, αφού η νικήτρια μπριγάδα θα διαγωνιστεί για τα 20.000€ του Silver, ενώ η ηττημένη αποκλείεται από τη «μάχη» για το τρίτο μεγαλύτερο έπαθλο του διαγωνισμού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Στο τρέιλερ βλέπουμε τον Χρήστο να αναφέρει ότι για κάποιους το έπαθλο είναι σημαντικό και τον Κώστα να τονίζει πως δεν ήρθε στο παιχνίδι για να γνωριστεί με κανέναν. Παράλληλα, βλέπουμε ότι οι παίκτες βάζουν όλη τους τη «μαεστρία» του με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να σχολιάζει ένα πιάτο λέγοντας πως είναι… πιάτο τελικού!

Όπως και να ‘χει ο Νίκος βρίσκεται ήδη στον τελικό του Silver Award, ενώ μένει να δούμε αν μαζί του θα είναι και η υπόλοιπη γκρι μπριγάδα ή αν θα διαγωνιστεί με τους 5 παίκτες των μπορντό.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;