Βία ανηλίκων: Άγριος ξυλοδαρμός μεταξύ μαθητών Λυκείου στο Κορωπί - Στο νοσοκομείο ο ένας
Βία ανηλίκων: Νέο περιστατικό με άγριο ξυλοδαρμό σε Λύκειο στο Κορωπί

Ακόμα ένα περιστατικός βίας ανηλίκων σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (22/4), στο 2ο Λύκειο Κορωπίου που βρίσκεται στο Κίτσι. Άγριος ξυλοδαρμός μεταξύ δύο μαθητών είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη του ενός και τη διακομιδή του άλλου στο νοσοκομείο.

Οι δύο μαθητές συνεπλάκησαν άγρια με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ενός και τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Από τη διεύθυνση του σχολείου εκλήθη περιπολικό και ο άλλος μαθητής, ο οποίος ενεπλάκη στο επεισόδιο, συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφερε στη δημοσιότητα το notioanatolika.gr, στο τέλος ενός από τα διαλείμματα της σχολικής ημέρας, ο θύτης πλησίασε το θύμα και του έδωσε μια δυνατή μπουνιά στη μύτη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το θύμα να τραυματιστεί σοβαρά και να χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Με την κίνηση που έκανε, έπεσε από τον δράστη ένα αιχμηρό αντικείμενο -μάλλον κάποια λάμα- το οποίο κάποιοι συμμαθητές του το παρέδωσαν στη διεύθυνση του σχολείου.

Φαίνεται πως το πρόβλημα μεταξύ των δύο παιδιών που φοιτούν στην Α’ Λυκείου δημιουργήθηκε εκτός σχολείου το βράδυ του Σαββάτου.

Για το θέμα συνεδρίασε άμεσα ο Σύλλογος Διδασκόντων και ειδοποιήθηκαν οι γονείς του μαθητή που επιτέθηκε. Στο σχολείο έφθασε ο πατέρας του μαθητή και σύμφωνα με την πηγή που ανέφερε τα παραπάνω, χειροδίκησε κατά του γιου του μιλώντας του με άσχημο τρόπο για τη συμπεριφορά του.

Πηγή cover photo: Intime

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;