«Σπασμένη Φλέβα»: Η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Γιάννη Οικονομίδη
Ο Βασίλης Μπισμπίκης μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη Φλέβα».

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη έχει τον τίτλο «Σπασμένη Φλέβα» και ξεκίνησε τα γυρίσματά της την 1η Απριλίου. Στην ταινία σε σενάριο του ίδιου του σκηνοθέτη και του Βαγγέλη Μουρίκη θα πρωταγωνιστήσει ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Ο ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα στιγμιότυπο από τα γυρίσματα. Τη φωτογραφία που δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τον βλέπουμε να συζητά με τον Αργύρη Γκαγκάνη και τον Γιάννη Οικονομίδη. Στην λεζάντα του story, ο ηθοποιός γράφει:

«Σπασμένη φλέβα»

Σπασμένη Φλέβα

Η «Σπασμένη φλέβα» είναι η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη που έρχεται μετά την «Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς». Η υπόθεση της ταινίας αναφέρει:

«Ένας μεσοαστός επιχειρηματίας, οικογενειάρχης, ο Θωμάς Αλεξόπουλος με τ’ όνομα, βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση και ανεξέλεγκτη τροχιά. Στη δουλειά του είναι ασφυκτικά στριμωγμένος, τα έχει κάνει μαντάρα κι έχει πέσει σε πηγάδι βαθύ. Πέρα από αυτό πρέπει να σώσει το σπίτι και την οικογένειά του. Ο σατανικός τοκογλύφος και δανειστής του, κύριος Παντελής, απειλεί να του πάρει το πολυτελές διαμέρισμα του. Η οικογένειά του είναι έτοιμη να διαλυθεί και γι αυτό όλα πρέπει να διορθωθούν μέσα στις επόμενες πέντε ημέρες, καθώς το τίμημα Θα είναι πολύ βαρύ. α καταφέρει να βρει λύση και να γυρίσει σπίτι του νικητής, όπως του παραγγέλνει η γυναίκα του, Στέλλα; Ο εγωισμός του δεν του επιτρέπει να μην τα καταφέρει. Η λύση που υπερήφανος βρίσκει και σφιχταγκαλιάζει με λαχτάρα είναι τελικά το βαρίδι που τον πάει κατευθείαν βαθιά, πολύ βαθιά στον πάτο. Η τραγική μοίρα ορθώνεται απέναντί του, αδυσώπητη, σιωπηλή, με απέραντη ειρωνεία. Τα κακά νέα δεν αργούν. Τον βρίσκουν σπίτι του και του χτυπάνε την πόρτα»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasilis Bisbikis (@bisbikis.vasilis)

Η «Σπασμένη φλέβα» είναι σε παραγωγή Αργοναυτών, ενώ η διανομή της θα γίνει από την Tanweer.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;