«Slam Dunk» ep.15: Οι απαντήσεις για Κάνααν - Ντόρσεϊ - Καλάθη και όσα περιμένουμε από ΟΑΚΑ και Βαρκελώνη
Το 15ο επεισόδιο του «Slam Dunk» είναι ολόφρεσκο και έρχεται μαζί με την έναρξη των playoffs. Ρεπορτάζ για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, συζήτηση για το συμβόλαιο του Κάνααν, αλλά και προγνωστικά, είναι όλα σε μια εκπομπή.

Το «Slam Dunk» και το 15o επεισόδιο του είναι εδώ. Ο Νίκος Ζέρβας και η Δήμητρα Ηρειώτη ανοίγουν τη κουβέντα για όσα πρόκειται να δούμε στα playoffs που ξεκινούν σήμερα (23/04). Ο Παναθηναϊκός κάνει «ποδαρικό» για τις ελληνικές ομάδες, ενώ έχει και το πλεονέκτημα έδρας και χρειάζεται τη πρώτη νίκη που θα διώξει το μεγάλο άγχος. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός πηγαίνει στη Βαρκελώνη, για δύο πολύ κρίσιμα ματς, που όμως δεν κρίνουν τα πάντα.

Στη συζήτηση μπαίνει και το ρεπορτάζ για την ανανέωση του συμβολαίου του Κάνααν, με τα ονόματα των Ντόρσεϊ και Καλάθη να παίζουν στους τίτλους και τα πράγματα να γίνονται πιο δύσκολα για τον Αμερικανό.

Η Τόνια Σπανού έρχεται με τα νέα για τα playoffs στο NBA, κάνει απολογισμό της πρώτης σεζόν του Βεζένκοφ στους Κινγκς, ενώ όλη η τριάδα ανοίγει και πάλι το θέμα του Κάνααν, με τη κουβέντα να αποκτά ενδιαφέρον.

Αναλυτικά όσα έγιναν στο 15ο επεισόδιο του Slam Dunk:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;