Αλέν Ντελόν: Εμφανίστηκε αξύριστος και καταβεβλημένος σε νέα φωτογραφία
Η Ανούσκα Ντελόν ανάρτησε νέα φωτογραφία του πατέρα της στο Instagram

Την Δευτέρα, 22 Απριλίου, η κόρη του Αλέν Ντελόν, Ανούσκα, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία του άλλοτε ζεν πρεμιέ του γαλλικού κινηματογράφου. Στη φωτογραφία ο θρύλος της μεγάλης οθόνης είναι αγνώριστος. Φανερά καταβεβλημένος, με μούσι, ο Γάλλος, πρώην ηθοποιός, παίρνει πρωινό στην κουζίνα του σπιτιού του.

«Το πρωί της Παρασκευής τράβηξα μια φωτογραφία στον πατέρα μου. Για μένα. Μια ανάμνηση για τις στιγμές μας. Το να παίρνω πρωινό μαζί του με κάνει να αισθάνομαι ατελείωτη ευγνωμοσύνη. Μοναδική στιγμή γλυκύτητας μέσα στον σκληρό κόσμο μου. Τον βρήκα όμορφο. Με το αιώνιο γκριζογάλανο βλέμμα του, ζωντανό, μαχητικό, που μου δίνει μια αφάνταστη δύναμη. Αθάνατος για μένα», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram η Ανούσκα Ντελόν.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anouchka Delon (@anouchkadelon)

Η ίδια, ανέφερε πως, πριν ανεβάσει τη φωτογραφία, την έδειξε στον 88χρονο πατέρα της, εκείνος της είπε πως η φωτογραφία του αρέσει και της έδωσε την άδεια να την δημοσιοποιήσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Ανούσκα Ντελόν απευθυνόμενη στους θαυμαστές του ηθοποιού, που ανησυχούν για την υγεία του, έγραψε: «Και για τις ανησυχίες σας αυτός απαντά: “να μην ανησυχείτε”».

Η ανάρτηση έχει περισσότερα από 11.500 likes ενώ στα σχόλια οι θαυμαστές του πρώην ηθοποιού τού στέλνουν την αγάπη τους. «Θα μείνει για πάντα αθάνατος», γράφει μία χρήστης, «συγκινητική και υπέροχη φωτογραφία», αναφέρει στα σχόλια άλλος χρήστης ενώ κάποιοι επαινούν την Ανούσκα Ντελόν, που βρίσκεται στο πλευρό του πατέρα της.

Ο Αλέν Ντελόν τέθηκε σε καθεστώς ενισχυμένης κηδεμονίας στις αρχές Απριλίου

Ο Αλέν Ντελόν έχει μετακομίσει μόνιμα από την Ελβετία, όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια, στο Ντουσί, στη βόρεια – κεντρική Γαλλία και η κόρη του Ανούσκα τον επισκέπτεται συχνά με τον 4χρονο γιο της, Λίνο. Πολλές φορές η Ανούσκα Ντελόν ανεβάζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες με τον πρώην ηθοποιό μαζί με τον εγγονό του.

Στις 4 Απριλίου ο Αλέν Ντελόν τέθηκε σε καθεστώς ενισχυμένης κηδεμονίας από το δικαστήριο της Μονταρζίς ενώ στις 25 Ιανουαρίου είχε τεθεί σε καθεστώς δικαστικής προστασίας, εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει. Οι σχέσεις ανάμεσα στα τρία παιδιά του Αλέν Ντελόν είναι τεταμένες τους τελευταίους μήνες. Τον Ιανουάριο η 33χρονη Ανούσκα Ντελόν υπέβαλε μήνυση κατά του 59χρονου ετεροθαλούς αδελφού της Άντονι Ντελόν για συκοφαντική δυσφήμιση, συκοφαντική καταγγελία, απειλές και παρενόχληση.

Ο Άντονι Ντελόν κατηγορεί την αδελφή του πως του έκρυψε την σοβαρή κατάσταση της υγείας του πρώην ηθοποιού. Ο Άντονι Ντελόν και ο 30χρονος Αλέν Φαμπιέν Ντελόν (αμφιθαλής αδελφός της Ανούσκα) υποστηρίζουν πως η αδελφή τους ήθελε να μεταφέρει τον πατέρα τους στην Ελβετία, παρά την επιθυμία του να πεθάνει στην έπαυλή του, στο Ντουσί της Γαλλίας.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;