Έρχεται νέα κακοκαιρία το Πάσχα - Η πρόβλεψη Μαρουσάκη
Νέο κύμα κακοκαιρίας το Πάσχα - Οι πρώτες εκτιμήσεις

 

Μεταβολή των καιρικών συνθηκών έχει αρχίσει να σημειώνεται από σήμερα, Δευτέρα 22 Απριλίου, με ένα χαμηλό βαρομετρικό στο εσωτερικό τη Αφρικής να φέρνει πολύ θερμές αέριες μάζες και αυξημένες συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης ιδιαίτερα στη κεντρική και βόρεια Ελλάδα, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη. Μάλιστα, και το Πάσχα αναμένεται ο καιρός να είναι άστατος.

Μάλιστα, ο μετεωρολόγος ανέφερε σήμερα πως την Μεγάλη Εβδομάδα όλα δείχνουν ότι οι καιρικές συνθήκες θα είναι άστατες με πέρασμα κακοκαιριών. Οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν πως θα έχουμε κάποιες βροχές τη Μεγάλη Εβδομάδα ενώ δεν αποκλείεται Μεγάλο Σάββατο με την Κυριακή του Πάσχα να περάσει ένα κύμα κακοκαιρίας όπου θα σημειωθούν βροχές και θα ρίξει την θερμοκρασία σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.

Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, μεταξύ 12 με 14:00 ώρα την Κυριακή του Πάσχα φαίνονται οι μπόρες ιδιαίτερα σε κεντρική και βόρεια Ελλάδα.

Από την άλλη, δεν φαίνεται κάποια έντονη κακοκαιρία ενώ η θερμοκρασίες θα είναι πολύ καλές κοντά στους 24 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή cover photo: Intime

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;