«The Wolf Among Us 2»: Νέες εικόνες από το πολυαναμενόμενο βιντεοπαιχνίδι της Telltale Games
Η Telltale Games κυκλοφόρησε νέες εικόνες από το πολυαναμενόμενο βιντεοπαιχνίδι «The Wolf Among Us 2».

Πριν από περίπου ένα χρόνο είχε γίνει γνωστό πως το «The Wolf Among Us 2» θα καθυστερήσει. Το σίκουελ του βιντεοπαιχνιδιού της Telltale Games, που βασίζεται στο δημοφιλές κόμικ «Fables», είναι ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα παιχνίδι και τώρα η ομάδα ανάπτυξης μοιράστηκε μερικές εικόνες που θα ενθουσιάσουν τους φανς.

Πιο συγκεκριμένα, η Telltale Games φαίνεται να αφοσιωθεί πλήρως στην ανάπτυξη του βιντεοπαιχνιδιού και μας χάρισε, μέσα από το επίσημο forum της, ορισμένες νέες εικόνες από το παιχνίδι. Μάλιστα, η εταιρεία δήλωσε πως:

«Ήμασταν ήσυχοι τόσο καιρό επειδή είχαμε τα κεφάλια κάτω και εστιάζαμε στην υπόσχεση που σας έχουμε δώσει για το The Wolf Among Us 2. Αν και δεν μπορούμε να πούμε κάτι μεγάλο ακόμα, έχουμε κάτι για εσάς, μερικά στιγμιότυπα από την τρέχουσα έκδοση του παιχνιδιού. Το project συνεχίζεται. Η συμμορία Fabletown θα επιστρέψει»

Το «The Wolf Among Us 2» αναμένεται να έχει μια διαφορετική και πιο τηλεοπτική δομή και διάθεση. Επίσης, γνωρίζουμε ότι τα γεγονότα θα λαμβάνουν χώρα έξι μήνες μετά το φινάλε του πρώτου παιχνιδιού, ενώ οι Bigby Wolf και Snow White θα επιστρέψουν μαζί με τους ηθοποιούς που είχαν χαρίσει τις φωνές τους στο πρώτο παιχνίδι.

Το sequel δεν έχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στα PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X|S.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;