Πώς να μην περιμένεις στην ουρά - Ο τρόπος για να βγαίνουν οι αποσκευές σου πρώτες από το αεροπλάνο
Σου βρήκαμε δύο τρόπους για να μπορέσεις να παραλάβεις πρώτος τις αποσκευές σου όταν ταξιδεύεις με αεροπλάνο.

Όλοι έχουμε βρεθεί σε αυτή την κατάσταση που μετά από ένα πολύωρο ταξίδι περιμένουμε για αρκετή ώρα μπροστά από τον ιμάντα στα αεροδρόμιο για να βγουν οι αποσκευές σου από το αεροπλάνο. Περιμένεις με τόση ανυπομονησία που μετράς ακόμα και εκείνους τους επιβάτες που φεύγουν πρώτοι. Τώρα, όμως, υπάρχει ένας τρόπος για να αποφύγεις αυτή την αναμονή. Ένα μικρό τρικ!

Η New York Post φέρνει δύο τρικ στη δημοσιότητα που θα σου λύσουν τα χέρια!

Το τρικ με την ταμπέλα «εύθραυστο»

αποσκευές

Αν βιάζεσαι πολύ και έχεις είτε να κάνεις ανταποκρίσεις είτε πρέπει να είσαι σε συγκεκριμένο σημείο, συγκεκριμένη στιγμή για δουλειά, μπορείς να πάρεις ένα αυτοκόλλητο, που να γράφει «εύθραυστο» από το προσωπικό του αεροδρομίου και να το κολλήσεις πάνω στη βαλίτσα σου.

Με αυτόν τον τρόπο θα ελαχιστοποιήσεις τον χρόνο αναμονής στον ιμάντα για τις αποσκευές όταν προσγειωθεί το αεροπλάνο σου στον προορισμό του.

Συχνά οι αποσκευές οι οποίες αναγράφουν πάνω «εύθραυστο» μπαίνουν τελευταίες στο αεροπλάνο. Έτσι, είναι και αυτές που μπαίνουν πρώτες στον ιμάντα.

Το τρικ στο check in

αποσκευές

Υπάρχει και ένας άλλος, πιο απλός τρόπος… Ποιος είναι αυτός;

Φυσικά, να κάνεις check in τελευταίος!

Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεις ότι η βαλίτσα σου θα φορτωθεί τελευταία στο αεροπλάνο. Έτσι, και πάλι θα είναι από τις πρώτες αποσκευές που θα μπουν στον ιμάντα.

Ο Thomas Lo Sciuto, εργαζόμενος σε αεροδρόμιο των ΗΠΑ, εξηγεί στο New York Post:

«Οι βαλίτσες φορτώνονται πάντα από μπροστά προς τα πίσω στα καρότσια αποσκευών. Οπότε αν κάνετε check in τελευταίοι, οι τσάντες σας θα βρίσκονται στο τελευταίο καρότσι και θα μπουν στον ιμάντα πρώτες»

Να σημειώσουμε πως υπάρχει και ακόμα ένας τρόπος για να παραλάβεις πρώτος της αποσκευές σου. Ωστόσο, δεν αποτελεί κάποιο ιδιαίτερο τρικ, καθώς ορισμένες αεροπορικές εταιρείες δίνουν τη δυνατότητα χρήσης υπηρεσιών προτεραιότητας.

Με αυτόν τον τρόπο, όταν φτάσεις στο check in για να παραδώσεις την αποσκευή σου, απλώς ζήτησε από τον υπάλληλο στον γκισέ να κολλήσει πάνω στη βαλίτσα σου μια ετικέτα προτεραιότητας και είσαι έτοιμος.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;