GRANDE FOX: Οι επερχόμενες συναυλίες για το 2024
GRANDE FOX lives 2024. Από τη Θεσσαλονίκη στη Γερμανία.

Οι psychedelic heavy rockers GRANDE FOX κυκλοφόρησαν το 2021 το υπέροχο δεύτερο ολοκληρωμένο τους άλμπουμ με τίτλο “Empty Nest”. Στο πλαίσιο της προώθησής του έδωσαν αρκετές συναυλίες με αποκορύφωμα τη συμμετοχή τους σε δύο live των θρυλικών Αμερικανών GODSMACK στη Νότια Ευρώπη.

Ενώ η διαδικασία της σύνθεσης για νέο υλικό προχωράει, η μπάντα θα βγει πάλι στο δρόμο δίνοντας κάποιες σημαντικές συναυλίες. Ανακοινώθηκαν ήδη τρεις και άλλη μια σημαντική πρόκειται να ανακοινωθεί σύντομα, ενώ θα ακολουθήσουν μερικές ακόμα.

Συγκεκριμένα η μπάντα επιστρέφει στη γενέτειρά της Θεσσαλονίκη για ένα headline show, πριν αναχωρήσει για Βουλγαρία, όπου θα συμμετάσχει στο Soundart Festival, μάλιστα πριν βγουν στη σκηνή οι ανερχόμενοι Γερμανοί headliners EARTHSHIP, που έχουν προκαλέσει θόρυβο γύρω από το όνομά τους στη διεθνή stoner rock σκηνή.

Το καλύτερο για το τέλος, μιας και τον Ιούλη θα βρεθούν σε ένα από τα πιο μεγάλα metal φεστιβάλ της Πορτογαλίας, το Laurus Nobilis και έρχεται άλλη μια μεγάλη ανακοίνωση πολύ σύντομα!

Μείνετε συντονισμένοι και…πρώτο ραντεβού στη Θεσσαλονίκη!

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;