«Μπριζίτ, μια ελεύθερη γυναίκα»: Σίριαλ για την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας
Η τηλεοπτική σειρά για τη ζωή της Μπριζίτ Μακρόν θα έχει τίτλο «Μπριζίτ, μια ελεύθερη γυναίκα» και θα ακολουθήσει το παραμυθένιο ταξίδι της καθηγήτριας λατινικών και θεάτρου από το λύκειο της Αμιέν, στη βόρεια Γαλλία μέχρι το Μέγαρο των Ηλυσίων.

Μια μίνι σειρά έξι επεισοδίων, διάρκειας 45 λεπτών έκαστο με θέμα την άκρως ενδιαφέρουσα ζωή της Μπριζίτ Μακρόν ανακοίνωσε πρόσφατα η γαλλική εταιρεία παραγωγής Gaumont.

Η τηλεοπτική σειρά για τη ζωή της Μπριζίτ Μακρόν θα έχει τίτλο «Μπριζίτ, μια ελεύθερη γυναίκα» και θα ακολουθήσει το παραμυθένιο ταξίδι της καθηγήτριας λατινικών και θεάτρου από το λύκειο της Αμιέν, στη βόρεια Γαλλία μέχρι το Μέγαρο των Ηλυσίων. Αν και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί το τηλεοπτικό δίκτυο που θα φιλοξενήσει τη σειρά, ούτε το καστ των πρωταγωνιστών, το σενάριο είναι έτοιμο και αναμένεται να ακολουθήσει την μυθιστορηματική και γεμάτη εκπλήξεις ζωή της 71χρονης Μπριζίτ Μακρόν από την εποχή που ήταν η Μπριζίτ Οζιέρ, μια παντρεμένη γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών και καθηγήτρια σε καθολικό λύκειο της βόρειας Γαλλίας. «Η Μπριζίτ Μακρόν είναι ένας συναρπαστικός χαρακτήρας και θέλουμε να τον προσεγγίσουμε με ένα ρομαντικό, σχεδόν μελοδραματικό τρόπο λόγω της ρομαντικής διάστασης της μοίρας της», δήλωσε στη Le Figaro η σεναριογράφος Μπενεντίκτ Τσαρλς.

Το ζεύγος Μακρόν παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Τουκέ το 2007. Όμως, μέχρι να φτάσουν στο γάμο ο Εμανουέλ Μακρόν και η Μπριζίτ Οζιέρ έζησαν μια ασυνήθιστη ιστορία αγάπης και αντιμετώπισαν εμπόδια, που έμοιαζαν ανυπέρβλητα, όχι μόνο λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας αλλά και επειδή εκείνη ήταν παντρεμένη με τον τραπεζίτη Αντρέ Οζιέρ και μητέρα τριών παιδιών, εκ των οποίων η μεγαλύτερη κόρη της Λοράνς, ήταν συμμαθήτρια του Εμανουέλ Μακρόν.

Όταν το παράνομο ζευγάρι γνωρίστηκε το 1993, ο Εμανουέλ Μακρόν ήταν 15 ετών και η καθηγήτριά του στο μάθημα θεάτρου, Μπριζίτ Οζιέρ, 40 ετών. Εκείνη εντυπωσιάστηκε από την εξυπνάδα του μαθητή της, εκείνος γοητεύτηκε από την καθηγήτριά του. Το φλερτ μεταξύ μαθητή και καθηγήτριας άρχισε να γίνεται θέμα συζήτησης στην κλειστή κοινωνία της μικρής γαλλικής πόλης Αμιέν. Σε πρόσφατη συνέντευξη η δικηγόρος Τιφέν Οζιέρ, μικρότερη κόρη της Μπριζίτ Μακρόν, είχε δηλώσει πως ο νεαρός μαθητής Εμανουέλ Μακρόν χτυπούσε τα βράδια επίμονα το κουδούνι της οικογένειας Οζιέρ ενώ οι γείτονες παρακολουθούσαν πίσω από τα κλειστά παράθυρα.

Όταν ο Μακρόν έγινε 17 ετών δήλωσε στην 42χρονη Μπριζίτ πως θέλει να την παντρευτεί. Η Τιφέν Οζιέρ, δύο χρόνια μικρότερη από τον σημερινό πατριό της, είχε δηλώσει στο γαλλικό περιοδικό Paris Match πως εκείνη, ο 49χρονος αδελφός της Σεμπαστιάν και η 47χρονη αδελφή της Λοράνς, αντιμετώπισαν τις συκοφαντίες και την κριτική της τοπικής κοινωνίας, όταν το ειδύλλιο του παράνομου ζευγαριού άρχισε να γίνεται ευρύτερα γνωστό.

Η Μπριζίτ Μακρόν παρέμεινε στην εκπαίδευση μέχρι το 2015 και εγκατέλειψε τη δουλειά της όταν ο Εμανουέλ Μακρόν άρχισε να ασχολείται με την πολιτική. Όταν το 2017 ο Μακρόν εξελέγη πρόεδρος της πέμπτης γαλλικής δημοκρατίας η Μπριζίτ εγκαταστάθηκε στο Μέγαρο των Ηλυσίων ως Πρώτη Κυρία της Γαλλίας. Έχει το δικό της γραφείο στο Ελιζέ και ασχολείται με θέματα εκπαίδευσης και με το σχολικό και διαδικτυακό μπούλινγκ. Οι άψογες ενδυματολογικές της εμφανίσεις στα επίσημα ταξίδια του ζεύγους Μακρόν στο εξωτερικό, όπου η σύζυγος του Γάλλου προέδρου τιμά την γαλλική υψηλή ραπτική, έχουν αναδείξει την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας σε πρέσβειρα της γαλλικής μόδας διεθνώς. Η Μπριζίτ Μακρόν δεν έχει κρύψει την προτίμησή της για τον οίκο Louis Vuitton σε εμφανίσεις στο εσωτερικό αλλά και στα επίσημα ταξίδια του προεδρικού ζεύγους στο εξωτερικό.

Αν και προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί ποιοι ηθοποιοί θα παίξουν στη νέα σειρά, η Ροζελίν Μπασλό, πρώην υπουργός Πολιτισμού στη Γαλλία, δήλωσε στη βρετανική Telegraph πως για τον ρόλο του Εμανουέλ Μακρόν θεωρεί κατάλληλο τον Ράιαν Γκόσλινγκ, λόγω της ομοιότητας με τον Γάλλο πρόεδρο. Η ίδια, υποστήριξε πως η Τζούλια Ρόμπερτς θα ήταν η κατάλληλη για να ενσαρκώσει την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;