Λαμία - Παναθηναϊκός Super League: Live Streaming
Δείτε τον αγώνα Λαμία - Παναθηναϊκός της Super League σε Live Streaming απόψε στις 17:00!

Άλλη μία δοκιμασία για τον Παναθηναϊκό στο εφετινό ελληνικό πρωτάθλημα. Τη Λαμία αντιμετωπίζουν οι πράσινοι για την 6η αγωνιστική των playoffs (17:00).

21 Απρ. 2024
Λαμία
FT
0 - 5
Παναθηναϊκός
22'
Benjamin Verbic 
Bernard
23'
Benjamin Verbic 
25'
Benjamin Verbic 
Theofanis Tzandaris
41'
45'
Anastasios Bakasetas  (Fotis Ioannidis)
Pedro Amaral
Sidcley
46'
Toshio Lake
Rubén Martínez 
46'
54'
Fotis Ioannidis (Anastasios Bakasetas )
57'
Anastasios Bakasetas 
61'
Fotis Ioannidis (Anastasios Bakasetas )
Georgios Kornezos
Caleb Stanko
62'
Theofanis Tzandaris
Vasilios Kontonikos
62'
63'
Filip Mladenovic
Juankar 
63'
Daniel Mancini
Anastasios Bakasetas 
63'
Tonny Vilhena
Samet Akaydin
71'
Andraz Sporar
Fotis Ioannidis
75'
Tin Jedvaj 
76'
Flosard Malçi
Nikolaos Tsoukalos
77'

Παναθηναϊκός

Μονάχα τη νίκη αναζητά στο ΔΑΚ της Λαμίας ο Παναθηναϊκός. Άλλωστε, δεν έχει την πολυτέλεια για βαθμολογική απώλεια σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις. Τρεις διαδοχικές νίκες μετράνε οι πράσινοι, που θέλουν να συνεχίσουν στον δρόμο των επιτυχιών. Επιστροφές, αλλά και απουσίες μετράει ο προπονητής των φιλοξενούμενων ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο τη Λαμία. Συγκεκριμένα, ξανά στη διάθεση του Τερίμ βρίσκεται ο Αϊτόρ, ενώ στην Αθήνα έμεινε ο Παλάσιος. Επιπλέον, εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι τραυματίες Σένκεφελντ και Τζούριτσιτς, όπως επίσης οι Ούγκο, Ζέκα και Γερεμέγεφ. Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τη Λαμία: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς και Ακαϊντίν.

«Είναι μια πολύ δύσκολη εβδομάδα για εμάς. Αρχικά θα αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας τη Λαμία. Στη συνέχεια έχουμε νέο εκτός έδρας ματς με την ΑΕΚ και έπειτα εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη. Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τελευταίο ματς είχα πει κάτι και θα ήθελα να το επαναλάβω κι εδώ. Για να πάρουμε το πρωτάθλημα, πέντε πράγματα να είναι αλληλένδετα. Το ποδοσφαιρικό τμήμα, το τεχνικό επιτελείο, όλοι όσοι δουλεύουν στην ομάδα, σύσσωμος ο σύλλογος και οι οπαδοί να είναι όλοι μαζί. Όλους αυτούς τους χρειαζόμαστε, πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Αυτή την φορά, που θα παίξουμε με τη Λαμία, η διαφορά είναι πως θα αγωνιστούμε στο γήπεδο τους, δεν υπάρχει κάτι άλλο διαφορετικό. Όπως περιέγραψα πριν, αν αυτά τα πέντε στοιχεία, οι πέντε τομείς, είναι ενωμένοι, αυτό είναι και το πιο σημαντικό. Ομάδα και φίλαθλοι, όλοι μαζί ενωμένοι», δήλωσε ο προπονητής των πρασίνων.

Λαμία

Πάμε και στη Λαμία που θέλει να βάλει και πάλι δύσκολα στον Παναθηναϊκό. Το πάλεψε η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου, αλλά έφυγε και πάλι με άδεια χέρια. Πέμπτη ήττα σε ισάριθμες αναμετρήσεις στα playoffs για τους γηπεδούχους, που αναζητούν το πρώτο τους θετικό αποτέλεσμα.

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Πηγή cover photo: Intime

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;