Τρίκαλα: Η κακοκαιρία έφερε χιόνια στα ορεινά - Στα λευκά «ντύθηκε» το Περτούλι
Τρίκαλα: Έντονες χιονοπτώσεις όλη την την νύχτα στα ορεινά - Βροχές και κρύο στα πεδινά

Η κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα έφερε ένα χριστουγεννιάτικο σκηνικό στα ορεινά των Τρικάλων λίγες μέρες, μόλις, πριν από το Πάσχα. Η μεταβολή αυτή του καιρού που πλήττει με ακραία φαινόμενα πολλές περιοχές της χώρας έφερε και χιόνια.

Όπως αναφέρει το trikalavoice.gr, από το βράδυ της Παρασκευής και μέχρι τα ξημερώματα του Σαββάτου, για 6-7 ώρες, εκδηλώθηκαν έντονες χιονοπτώσεις σε ολόκληρο τον ορεινό όγκο των Τρικάλων και μάλιστα “το έστρωσε” σχεδόν παντού. Χαρακτηριστικά, το Περτούλι ξημέρωσε με ένα λευκό πέπλο και τη θερμοκρασία να πέφτει και κάτω από το μηδέν.

Η κακοκαιρία στον Νομό Τρικάλων ξεκίνησε με ισχυρές βροχές στα πεδινά από το απόγευμα της Παρασκευής (19/4) και το προειδοποιητικό μήνυμα του 112 από την Πολιτική Προστασία να χτυπά στα κινητά των κατοίκων στις 16:00.

Σύμφωνα με το trikalaola.gr αυτή τη στιγμή όλα τα φαινόμενα σταμάτησαν, η θερμοκρασία στα πεδινά είναι στους 8 βαθμούς Κελσίου, ενώ δεν υπάρχουν πλημμυρικά φαινόμενα, ενώ το πολύ νερό που έπεσε είδη απορροφήθηκε από το έδαφος.

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;