Χάρις Αλεξίου: Εμφανίστηκε σε billboard στην Times Square
Η Χάρις Αλεξίου συμμετέχει στις playlists EQUAL GREECE και EQUAL GLOBAL με το τραγούδι «Φύγε», τη συνεργασία με τον ΛΕΞ

Στον πιο σημαντικό εμπορικό, τουριστικό και ψυχαγωγικό κόμβο, στην πλατεία Times Square της Νέας Υόρκης εμφανίστηκε η Χάρις Αλεξίου, σε μία διεθνή διάκριση που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης.

Η Ελληνίδα καλλιτέχνις, μετά το ντεμπούτο της στη μυθοπλασία, στη σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, όπου το τηλεοπτικό κοινό την αγάπησε ακόμα πιο πολύ και την κυκλοφορία του άλμπουμ της με τίτλο «Reworks», έγινε το πρόσωπο της παγκόσμιας καμπάνιας «EQUAL” του Spotify με θέμα την ισότητα και την ενδυνάμωση της γυναικείας επιρροής στην μουσική βιομηχανία.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Χάρις Αλεξίου (@haris_alexiou_official)

Μάλιστα, η Χάρις Αλεξίου επιλέχθηκε από τη δημοφιλέστερη πλατφόρμα streaming μουσικής παγκοσμίως ως πρέσβειρα αυτής της ενέργειας όχι για έναν αλλά για έξι μήνες!

Τόσο μία Ελληνίδα τραγουδίστρια όσο και άλλες 35 τραγουδίστριες από 50 χώρες και τα τραγούδια τους, περιλαμβάνονται στην παγκόσμια playlist Equal Global στο Spotify αλλά και στις αντίστοιχες local playlists.

Η Χάρις Αλεξίου συμμετέχει στις playlists EQUAL GREECE και EQUAL GLOBAL με το τραγούδι «Φύγε», τη συνεργασία με τον ΛΕΞ που περιλαμβάνεται στην πρόσφατη δισκογραφική δουλειά της και το οποίο αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή, καταφέρνοντας να ξεπεράσει τα 4,5εκ. streams συνολικά, τα 2,6εκ. views και να φτάσει στις υψηλότερες θέσεις των charts σε YouTube, Spotify και Shazam.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;