Δημήτρης Παπανώτας: Για πρώτη φορά ολόκληρη η επίμαχη δήλωσή του αμοντάριστη (ΒΙΝΤΕΟ)
Ως απάντηση στις αιχμές που άφησε ο Δημήτρης Παπανώτας κατά του σταθμού, η Φαίη Σκορδά προλόγισε και έπαιξε το αμοντάριστο υλικό

 

 

 

 

 

Την επίμαχη δήλωση που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας και η οποία οδήγησε στην αποπομπή του από το ευρωψηδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ έπαιξε η εκπομπή Fay’sTime το μεσημέρι της Παρασκευής (19/4). Ο δημοσιογράφος του Alpha, σε συνέντευξή του νωρίτερα σήμερα στο Happy Day, κατηγόρησε για ακόμη μία φορά τον ΣΚΑΪ ευθέως για «κοπτοραπτική» στις συγκεκριμένες δηλώσεις.

Ως απάντηση στις αιχμές που άφησε ο Δημήτρης Παπανώτας κατά του σταθμού, η Φαίη Σκορδά προλόγισε και έπαιξε το αμοντάριστο υλικό από τα σχόλια του δημοσιογράφου, που έγιναν στις αρχές Μαρτίου.

«Εγώ είμαι του ΣΥΡΙΖΑ, ό,τι θέλετε για την κα Δούνια να ρωτήσετε τον Κωνσταντάρα που είναι δεξιός, εγώ είμαι αριστερός. Ρωτήστε με για αριστερούς πολιτικούς, τους δεξιούς δεν τους ξέρω, δεν με ενδιαφέρουν. Οι απόψεις τους είναι 100% αντίθετες από μένα, δεν με νοιάζει. Είναι υποψήφια; Άλλο θέμα», αναφέρει αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Η κα. Δούνια έχει πάθει αυτό που έχουν πάθει πολλοί τελευταία, το να συγχέουν τα δικαιώματα των γυναικών με το οτιδήποτε συμβαίνει. Αυτό είναι μια υστερία. Κόψτε αυτή την υστερία, γιατί δεν ζούμε στο Ιράν. Ζούμε στη Ευρωπαϊκή Ένωση. Δεν ξέρω αν η κα. Δούνια νιώθει πάρα πολύ ταλαιπωρημένη ως γυναίκα από διάφορα, δεν το βλέπω κιόλας. Στην καριέρα της μια χαρά, στη Βουλή μια χαρά. Δεν καταλαβαίνω τι πρόβλημα έχει και νιώθει καταπιεσμένη», συμπληρώνει.

«Εγώ δεν βλέπω να έχει πρόβλημα η γυναίκα στην Ελλάδα και γενικά στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κανένα. Εκτός αν θέλει να έχει. Δηλαδή αν πάρει έναν σατράπη, ο οποίος την κακοποιεί και δεν μιλάει και κάθεται και το ανέχεται, είναι πρόβλημά της. Στις δουλειές τις μεταχειρίζονται καλά, έχουν τους μισθούς τους. Βλέπεις στην τηλεόραση να πληρώνονται λιγότερο οι γυναίκες; Όχι, περισσότερο μάλλον», κατέληξε άλλων ο Δημήτρης Παπανώτας.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
0'
53 - 35
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;