Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Η ζωή μου έκρουσε έναν κώδωνα πολύ ισχυρό...»
Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» για το πρόβλημα της υγείας του.

 

Το βράδυ της Πέμπτης (18/4) ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω». Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος μίλησε για την καριέρα του, για την Κατίνα Παξινού και τον Αλέξη Μινωτή, καθώς και για την περιπέτεια της υγείας του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στο «κόψιμό» του από την ΕΡΤ, όπου ήταν για 17 χρόνια.

«Έκανα μία εκπομπή. Κάποιος θεωρούσε ότι είμαι πολύ καλός και μου είπε ότι θα σου δώσω μία εκπομπή η οποία θα ανήκει στις ειδήσεις, αλλά δεν θα είναι οι ειδήσεις, το δελτίο, αλλά θα είναι η “Ζωή στην Ελλάδα”. Την έκανα για δύο χρόνια, ώσπου ήρθε ένας διευθυντής και είπε δεν την θέλω άλλο και την έκοψαν με συνοπτικές διαδικασίες. Πήγα ντύθηκα και μου είπαν “είναι και η τελευταία σου”. Κόπηκε η εκπομπή. Τους πήγα στα δικαστήρια φυσικά, το κέρδισα, αλλά η πίκρα μένει. Πληγώθηκα πάρα πολύ» είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

Έπειτα, μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του.

«Όταν βλέπεις σε ένα χαρτί, ότι αυτό που βλέπουμε στην αξονική θέλει περαιτέρω διερεύνηση, σου κόβονται τα πόδια. Επειδή έχω ένα πολύ βεβαρημένο… μητρώο. Ο πατέρας μου, η μητέρα μου, ο αδερφός μου, η γιαγιά μου έχουν φύγει από την “επάρατο” όπως λέγεται, είπα να ήρθε και μένα η ώρα μου. Αλλά αυτό δεν κράτησε πολύ. Χειρουργήθηκα πολύ σύντομα, έμεινα τρεις μέρες στο νοσοκομείο. Το βρήκα πρώιμα» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν άλλαξε πολύ η κοσμοθεωρία μου. Αφήνω τη ζωή και με πηγαίνει. Η ζωή μου έκρουσε έναν κώδωνα πολύ ισχυρό, αλλά για πολύ λίγο. Σε τρεις μέρες βγήκα από το νοσοκομείο και σε 20 μέρες έπαιζα στο θέατρο σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Και δεν μου έχει αφήσει κανένα κουσούρι. Βεβαίως κάθε έξι μήνες που κάνω εξετάσεις τρέμω τι θα ακούσω. Αλλά όλα πάνε καλά, δεν έχω αλλάξει».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;