Taylor Swift: Κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ «The Tortured Poets Department» με 15 περισσότερα τραγούδια
Περίπου δύο μήνες μετά την ανακοίνωσή του στα βραβεία Grammy 2024, η Taylor Swift κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ, «The Tortured Poets Department», εν μία νυκτί. Δύο ώρες αργότερα, κυκλοφόρησε ένα "bonus" 15 κομματιών, με τίτλο «The Tortured Poets Department: The Anthology» - Aκούστε όλα τα κομμάτια!

Περίπου δύο μήνες μετά την ανακοίνωσή του στα βραβεία Grammy 2024, η Taylor Swift κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ, «The Tortured Poets Department», εν μία νυκτί. Δύο ώρες αργότερα, κυκλοφόρησε ένα “bonus”-έκπληξη 15 κομματιών, με τίτλο «The Tortured Poets Department: The Anthology». «Είχα γράψει τόση βασανισμένη ποίηση τα τελευταία δύο χρόνια και ήθελα να τα μοιραστώ όλα μαζί σας», έγραψε στα social media.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Swift (@taylorswift)

Η συνέχεια τoυ μουσικού ταξιδιού της Taylor Swift ξεκινά με τη συνεργασία με τον Post Malone “Fortnight” και περιλαμβάνει άλλη μία πολύκροτή σύμπραξη με τους Florence and the Machine, στο κομμάτι του άλμπουμ “Florida!!!” Η Taylor Swift δούλεψε επίσης στο άλμπουμ με τους δύο παραγωγούς της: τον Jack Antonoff των Bleachers και τον Aaron Dessner των National.

Σε ένα δελτίο τύπου, η Taylor Swift αναφέρει:

«“The Tortured Poets Department”. Μια ανθολογία νέων έργων που αντικατοπτρίζουν γεγονότα, απόψεις και συναισθήματα από μια φευγαλέα και μοιρολατρική στιγμή στο χρόνο – μια που ήταν εξίσου συγκλονιστική και θλιβερή. Αυτή η περίοδος της ζωής του συγγραφέα έχει πλέον τελειώσει, το κεφάλαιο έκλεισε και ολοκληρώθηκε. Δεν υπάρχει τίποτα για να εκδικηθείς, δεν υπάρχουν βαθμολογίες για να διευθετηθούν μόλις επουλωθούν οι πληγές. Και μετά από περαιτέρω σκέψη, ένας μεγάλος αριθμός από αυτούς αποδείχτηκε ότι ήταν αυτοτραυματισμένοι. Αυτός ο συγγραφέας πιστεύει ακράδαντα ότι τα δάκρυά μας γίνονται ιερά με τη μορφή μελανιού σε μια σελίδα. Μόλις μιλήσουμε την πιο θλιβερή ιστορία μας, μπορούμε να απαλλαγούμε από αυτήν. Και μετά το μόνο που μένει πίσω είναι η βασανισμένη ποίηση.»

Μαζί με τα μεγάλα ονόματα, η Taylor Swift εργάστηκε στο The Tortured Poets Department στον ήχο με τους Laura Sisk και Jonathan Low, τον βραβευμένο με Grammy Serban Ghenea, τον ντράμερ της Wilco Glenn Kotche, τον τραγουδιστή και ενορχηστρωτή Rob Moose, τη βιολονίστα Galya Bisengalieva, τον πιανίστα Thomas Bartlett (aka Doveman), τον μακροχρόνιο συνεργάτη της Post Malone, τους Louis Bell και Bryce Dessner του National, και τα μέλη των Bleachers (Zem Audu, Mikey Freedom Hart, Sean Hutchinson, Michael Riddleberger και Evan Smith).

Η σταρ σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το μουσικό βίντεο για το “Fortnight” στις 3 π.μ. (ώρα Ελλάδος), το Σάββατο 20 Απριλίου. «Ήμουν τόσο μεγάλη θαυμαστής του Post λόγω της γραφής του, των μουσικών του πειραματισμών και εκείνων των μελωδιών που δημιουργεί και κολλάνε στο μυαλό σου για πάντα», έγραψε η Taylor Swift στο διαδίκτυο. «Έμαθα ότι η μαγεία ζωντανεύει από πρώτο χέρι όταν δουλέψαμε μαζί στο Fortnight».

Ακούστε εδώ το νέο άλμπουμ της Taylor Swift:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;