Κρήτη: Φοιτητής βρήκε παξιμάδι βίδας σε σαλάτα - Τι απάντα η λέσχη του Πολυτεχνείου
Κρήτη: Η ανακοίνωση των φοιτητών.

Αντιμέτωπος με ένα ευτράπελο που θα μπορούσε να τον τραυματίσει σοβαρά βρέθηκε ένας φοιτητής στην Κρήτη. Συγκεκριμένα ο φοιτητής γευμάτιζε στη λέσχη του Πολυτεχνείου, όταν στη σαλάτα του βρέθηκε παξιμάδι βίδας!

Η  λέσχη του Πολυτεχνείου Κρήτης κάνει λόγο για μεμονωμένο περιστατικό και παράλληλα αναφέρει ότι η βίδα βρέθηκε μέσα στο γεύμα του φοιτητή εξαιτίας της παλαιότητας του εξοπλισμού και της δόνησης του ραφιού από το οποίο έπεσε η βίδα μέσα στη σαλάτα που ήταν τοποθετημένη εκεί.

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση του συλλόγου φοιτητών. Μεταξύ άλλων αναφέρουν ότι: «Όλη αυτή η κατάσταση εντάσσεται σε ένα πανεπιστήμιο που λειτουργεί με όρους επιχείρησης, δηλαδή με έσοδα και έξοδα. Για αυτό τον λόγο οι εργολαβίες κάνουν κυριολεκτικά «πάρτι» μέσα στα ιδρύματα».

Η ανακοίνωση των φοιτητών

«Οι εργολαβίες κάνουν κυριολεκτικά «πάρτι» μέσα στα ιδρύματα» καταγγέλλουν οι φοιτητές

Η απάντηση της Λέσχης του Πολυτεχνείου Κρήτης

«Ενημερώνουμε τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας ότι έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες διερεύνησης του ασυνήθιστου περιστατικού και διαπιστώθηκε ότι λόγω παλαιότητας εξοπλισμού και δόνησης του ραφιού της βιτρίνας παράθεσης σαλάτας και επιδορπίου, έπεσε το παξιμάδι της βίδας στο μπολ της σαλάτας.

Το μεμονωμένο αυτό περιστατικό σε καμία περίπτωση δεν αφορά στην ποιότητα των παρεχόμενων γευμάτων από την ανάδοχο εταιρεία.

Το Πολυτεχνείο Κρήτης θα προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες σε σχέση με τον εξοπλισμό του εστιατορίου ώστε να μην επαναληφθούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;