Έξοδος στην Αθήνα: Τα καλύτερα events της εβδομάδας για το ΠΣΚ (19-21/4)
Τα 20 καλύτερα events της πόλης για εσένα που ψάχνεις τι «παίζει» αυτό το ΠΣΚ!

Μία Έξοδος στην Αθήνα θα μας σώσει για άλλη μία εβδομάδα από το άγχος, τα προβλήματα και τη ρουτίνα!

Βέβαια απαραίτητη προϋπόθεση είναι να είμαστε καλά ενημερωμένοι για τα πιο hot events που παίζουν στην πόλη αυτή την εβδομάδα…

Πάμε να τα δούμε και έπειτα έχουμε κάποιες ώρες ακόμη για να αποφασίσουμε!

Έξοδος στην Αθήνα: Partying Hard

Dicokinissi Welcome Spring Party @Vinilio

19/4

Καλωσορίζουμε την άνοιξη με ένα από τα καθιερωμένα μας πλέον πάρτυ, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τον πήχη στη νυχτερινή διασκέδαση!!!

Η #Disco_Vinilio διαθέτοντας τα καλύτερα οπτικοακουστικά μέσα, θα μας φιλοξενήσει και πάλι στον υπέροχο χώρο της, Πειραιώς 102 – 104 στο Γκάζι!!!

Σας περιμένουμε όλους την #Παρασκευή_19_Απριλίου λίγο μετά τις 10:30 το βράδυ να διασκεδάσουμε ως συνήθως μέχρι τα ξημερώματα!!!
*On decks as usual: #Nick_Tsagalidis & #Giannis_Tagmatarchis

Δείτε εδώ περισσότερα για το πάρτι που προτείνει το Έξοδος στην Αθήνα!

Street Outdoors at TYCO Athens

έξοδος στην Αθήνα

21/4

Το Street Outdoors επιστρέφει για το πρώτο open air event της χρονιάς και κηρύσσει την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν στην Αθήνα.

Δείτε εδώ περισσότερα για το πάρτι!

One Night in Cuba

έξοδος στην Αθήνα

21/4

Aυτή την Κυριακή φέρνουμε την Κούβα στην Αθήνα!

Mεταφερθείτε στην Κούβα σε ένα βράδυ που δεν έχετε ξαναζήσει! Η μουσική θα είναι η καρδιά του πάρτυ μας! Ακούστε τους ρυθμούς της κουβανέζικης Salsa, του Mambo και της Bachata που θα σας παρασύρουν σε έναν κόσμο γεμάτο χορό και πάθος.

Δείτε εδώ περισσότερα για το πάρτι που προτείνει το Έξοδος στην Αθήνα!

Σλέι Πάρτι Β’ Έτος Αρμένης – Πάρτι Οικονομικής Ενίσχυσης

έξοδος στην Αθήνα

20/4

Εμείς και σίγουρα κι εσείς περνάμε λίγο δύσκολα, καθώς η άνοιξη ξεκίνησε με τις μεγαλύτερες υποσχέσεις και μας άφησε στα κρύα του λουτρού. Και επειδή η ερώτηση με βάση την οικονομική μας κατάσταση (επίσης βατερλό) είναι “κοινωνικά ποτάκια ή ψυχοθεραπεία;”, εμείς προσφέρουμε το 1ο! Έναν ασφαλή χώρο να χαλαρώσουμε και να το ζήσουμε. Σας καλούμε να ξεφτιλιστείτε μαζί μας για ένα βράδυ.

Δείτε εδώ περισσότερα!

Unitechno x Bolivar Beach Bar

20/4

Σάββατο 20 Απριλίου το Unitechno Team σας προσκαλεί στο μεγαλύτερο για φέτος UNIVERSITY PARTY στο αγαπημένο place της αθηναϊκής νύχτας το Bolivar Beach Bar με Techno ρυθμούς για μια αξέχαστη Φοιτητική βραδιά.

Δείτε εδώ περισσότερα για το πάρτι που προτείνει το Έξοδος στην Αθήνα!

Έξοδος στην Αθήνα: Μουσική

A Sivert Hoyem tribute night

έξοδος στην Αθήνα

19/4

Μια εβδομάδα πριν τις δύο πολυαναμενόμενες συναυλίες του αγαπημένου μας Sivert σας περιμένουμε σε μια μουσική βραδιά γεμάτη από ήχους και τραγούδια της προσωπικής καριέρας του αλλά και των Madrugada.
Την Παρασκευή 19 Απριλίου και ώρα 21:00 το A LIAR MAN ανοίγει τις πόρτες του και μας υποδέχεται για μια θεματική βραδιά γεμάτη εκπλήξεις τόσο στην επιλογή των τραγουδιών όσο και κατά την διάρκεια της βραδιάς αφού θα δωθούν ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ για την μεγάλη συναυλία του στην Αθήνα αλλά και CD της τελευταίας δισκογραφική δουλειάς του On An Island έπειτα από κληρώσεις που θα γίνουν επιτόπου στο πάρτυ.

Τα τραγούδια θα επιλέξει ο Dj Tom Hansen

Δείτε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες για το event που προτείνει το Έξοδος στην Αθήνα!

Nothing but Thieves| Jameson Connects

έξοδος στην Αθήνα

19-20/4

Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, Γκάζι
19.04.2024
20.04.2024 (SOLD OUT)

Το JAMESON CONNECTS επιστρέφει και υποδέχεται τους:
NOTHING BUT THIEVES

Δεύτερη συναυλία!
Μετά το άμεσο sold out της πολυαναμενόμενης συναυλίας τους και τη μεγάλη ζήτηση για εισιτήρια, οι Nothing But Thieves θα εμφανιστούν και την Παρασκευή 19 Απριλίου στο Παλιο Αμαξοστάσιο ΟΣΥ στο Γκάζι, στα πλαίσια του Jameson Connects.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει.
Στην περίπτωση νέου sold out, δεν θα προστεθεί κι άλλη ημερομηνία.

Δείτε εδώ λεπτομέρειες για το live!

Gadjo Dilo| Gazarte Main Stage

έξοδος στην Αθήνα

19/4

Oι αγαπημένοι Gadjo Dilo, πιστοί στο ραντεβού τους με το αθηναϊκό κοινό, επιστρέφουν για περισσότερες μοναδικές εμφανίσεις στο Main Stage του Gazarte και όπως φαίνεται από την αγάπη που εισπράττουν από το κοινό, θα διασκεδάζουμε μαζί τους για πολύ ακόμα!

O ιδιαίτερος ήχος των Dadjo Dilo, ο “Manouche De Grec” όπως τον αποκαλούν και οι ίδιοι, είναι ένα πάντρεμα της μουσικής παράδοσης της gypsy jazz με τα χρώματα της ελληνικής μουσικής. Το πάθος των Gadjo Dilo παρασύρει κάθε φορά το κοινό να χορέψει και να τραγουδήσει μαζί τους. Αυτοσχεδιάζουν, πειραματίζονται, και με τραγούδια μιας άλλης εποχής μας μεταφέρουν μηνύματα σύγχρονα και ελπιδοφόρα!

Δείτε εδώ περισσότερα για το live που προτείνει το Έξοδος στην Αθήνα!

Γεωργία Νταγάκη | Σταυρός του Νότου

19/4

Η Γεωργία Νταγάκη μετά τις επιτυχημένες της παραστάσεις το χειμώνα στο Σταυρό του Νότου επιστρέψει ξανά για μια ακόμη την Παρασκευή 19 Απριλίου.

Στην πιο δημιουργική της φάση μας προσκαλεί σε ένα πρόγραμμα που στον πυρήνα του ισορροπούν με απόλυτο τρόπο, ο δυναμισμός, η δεξιοτεχνία το πάθος και η συγκίνηση. Για πρώτη φορά μας παρουσιάζει τα νέα της τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο της «Απέραντη ευτυχία» αλλά και το νέο της δίσκο που ήδη κυκλοφόρησε, με τίτλο «Short distance». Έναν νέο δίσκο, όπου για άλλη μια φορά η Γεωργία πρωτοπορεί, συνδυάζοντας μοναδικά την Trance και την Techno μουσική με την Κρήτη και φυσικά την κρητική λύρα να παίρνει φωτιά! Τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία όπως «Σύννεφο θα γίνω», «Ίδιο λάθος», «Δε λέει η καρδιά να μάθει», «Σκέτος εγώ», «Ο χορός μου» πρωταγωνιστούν στο πρόγραμμά της, δίνοντας τη σκυτάλη σε αγαπημένες διασκευές που έχει χαρακτηρίσει με την μοναδική της ερμηνεία.

Δείτε εδώ περισσότερα για το live που προτείνει το Έξοδος στην Αθήνα!

O Φοίβος Δεληβοριάς στο Κύτταρο

έξοδος στην Αθήνα

20-21/4

Η νέα παράσταση του Φοίβου Δεληβοριά στο Κύτταρο γνώρισε τεράστια επιτυχία, ενθουσιώδη υποδοχή από το κοινό και αλλεπάλληλα sold out.

Η πρόσφατη παράταση και οι επιπλέον εμφανίσεις του δεν ήταν αρκετές
και τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν γρήγορα.

Δείτε εδώ περισσότερα για το live που προτείνει το Έξοδος στην Αθήνα!

Σπύρος Γραμμένος | Σταυρός του Νότου

20/4

Ο Σπύρος Γραμμένος στον Σταυρό του Νότου Club για τα τα τα τέσσερα Σάββατα του Απριλίου (6, 13, 20 και 27).

Μετά από πολλές συζητήσεις με το επιτελείο του, δέχτηκε την πρόταση που έκανε ο ίδιος στον εαυτό του, να παίξει για τέσσερα Σάββατα, με όλη την μπάντα του.

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα!

Δείτε εδώ περισσότερα για το live!

ECHO Basement Live w/ Pink Maggit @Baumstrasse

20/4

Μία ξεχωριστή συναυλία για τους φίλους της Post-Rock κι όχι μόνο!

Προπώληση: Ticketservices.gr

Δείτε εδώ περισσότερα για το live που προτείνει το Έξοδος στην Αθήνα!

Έξοδος στην Αθήνα: Κινηματογράφος

International Video Poetry Festival

19/4

International Video Poetry Festival celebrates eleven years of creative collaboration with more than 2000 artists from 85 countries in general, a world of poetic visions for the benefit of humanity. Poetry, cinema, music and spoken word come together to communicate the inspiration, dreams, ideas and hopes of all of us.

We welcome you to this magical world.

Δείτε εδώ περισσότερα!

Όταν έκλαψε ο Νίτσε

έξοδος στην Αθήνα

21/4

Γενική είσοδος 5 ευρώ

Δείτε εδώ περισσότερα!

Έξοδος στην Αθήνα: Plus events

Συνομιλώντας με τη Gen Z για την έμφυλη ισότητα

έξοδος στην Αθήνα

19/4

Το Κέντρο Διοτίμα, οι Emantes και το Anasa Cultural Center σας προσκαλούν στην εκδήλωση «Συνομιλώντας με τη Gen Z για την έμφυλη ισότητα», την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, 6μμ.

Μετά από δύο χρόνια επιτυχημένων δράσεων στο πλαίσιο του προγράμματος EQUAL_GEN, σας καλούμε να συζητήσουμε τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να δουλέψουμε με τη Gen Z για έναν κόσμο έμφυλης δικαιοσύνης.

Δείτε εδώ περισσότερα!

Ξενάγηση στην Εθνική Πινακοθήκη (με μειωμένο εισιτήριο)

20/4

Επισκεπτόμαστε το νέο κτίριο της Εθνικής Πινακοθήκης και ταξιδεύουμε στην ιστορία της νεοελληνικής τέχνης από τον 16ο αιώνα μέχρι την γενιά του ’30, μέσα από έργα, σχολές και ιστορίες δημιουργών.

Δείτε εδώ περισσότερα για την ξενάγηση που προτείνει το Έξοδος στην Αθήνα!

1st printed* Athens Art Weekend

20-21/4

Με t-shirts, με καλλιτεχνικές εκτυπώσεις, χαρακτικά, αφίσες καθώς και άλλα αντικείμενα τυπωμένα στο χέρι ή ψηφιακά, σε λίγα και συλλεκτικά ή περισσότερα αντίτυπα, οι πρωταγωνιστές των γραφικών τεχνών είναι οι άνθρωποι που ομορφαίνουν τον προσωπικό μας χώρο, είναι οι καλλιτέχνες πίσω από τις μπλούζες που φοράμε και τα graffiti που θαυμάζουμε στο δρόμο.

Δείτε εδώ περισσότερα!

Sustainable Fashion Fair | Impact Hub Athens

20/4

Στις 20 & 21 Απριλίου & ώρες 12.00 – 21.00 στο Impact Hub Athens (Καραϊσκάκη 28 στο Ψυρρή), θα βρείτε ένα ακόμη market αφιερωμένο στην βιώσιμη μόδα και σε όλα αυτά τα brands και στους δημιουργούς τους που θαυμάζουμε και χαιρόμαστε να συναντιόμαστε με κάθε ευκαιρία!

Δείτε εδώ περισσότερα!

Έξοδος στην Αθήνα: Θέατρο

Γιατί? Οι άλλοι είναι καλύτεροι?

έξοδος στην Αθήνα

19/4

Μετά τις παραστάσεις “200 Χρόνια Δανεικά” και “Πρώτα ο Θεός”, δυο παραστάσεις που θριάμβευσαν όπως λένε όλοι οι άλλοι, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος και ο πιτσιρίκος παρουσιάζουν το τρίτο από τα 500 έργα που σκοπεύουν να γράψουν, με τον τίτλο “Γιατί? Οι άλλοι είναι καλύτεροι?”.

Δείτε εδώ περισσότερα για την παράσταση που προτείνει το Έξοδος στην Αθήνα!

“Αυτό που θέλω να πω” – Φωνές Γυναικών 2024

έξοδος στην Αθήνα

20/4

10 ΓΥΝΑΙΚΕΣ – 10 ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Ένα μοναδικό ταξίδι προσωπική εξερεύνησης και συλλογικής δημιουργικότητας…

Παρουσίαση της παράστασης του ετήσιου εργαστηρίου θεάτρου της Κοινότητας “Φωνές Γυναικών 2024” σε διοργάνωση του Restart Theater Athens που πραγματοποιήθηκε μέσα από εβδομαδιαίες συναντήσεις από τον Οκτώβριο του 2023, σε κείμενα των γυναικών που συμμετείχαν για τη ζωή, τις σχέσεις, τον κόσμο…

Δείτε εδώ περισσότερα για την παράσταση που προτείνει το Έξοδος στην Αθήνα!

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;