Γυναικοκτονία στους Αγ. Αναργύρους: Διορίστηκε πραγματογνώμονας ψυχίατρος
Καταθέτει η μητέρα της Κυριακής

Διορίστηκε ψυχίατρος για τον δολοφόνο της Κυριακής Γρίβα και θα εξεταστεί, προκειμένου να διαπιστώσει αν είναι υπαρκτά τα σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα που ο ίδιος επικαλείται, μετά τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της οικογένειας της δολοφονημένης 28χρονης κοπέλας, διορίστηκε ήδη από την ανακρίτρια ψυχίατρος πραγματογνωμονας, προκειμένου να αποφανθεί αν ο δράστης πάσχει από σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα, όπως ο ίδιος υποστηρίζει και κατά συνέπεια δε μπορεί να του αποδοθεί πλήρης καταλογισμός του εγκλήματος ή όχι.

Επιπρόσθετα, οι δικηγόροι των συγγενών της αδικοχαμενης κοπέλας γνωστοποιούν ότι η μητέρα της έχει ήδη καταθέσει στην εσωτερική έρευνα της Αστυνομίας για τις μεγαλες ευθύνες που βαρύνουν τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. που το μοιραίο βραδυ, οποτε και η Κυριακή τους ζήτησε βοήθεια και προστασία, βρίσκονταν σε υπηρεσία, χωρίς να πράξουν το καθήκον τους.

Οι στενοί συγγενείς της 28χρονης Κυριακής ζητούν από την ελληνική δικαιοσύνη, πέραν της καταδίκης του 39χρονου πρώην συντρόφου της και την τιμωρία των αστυνομικών οργάνων που δεν έπραξαν ως όφειλαν, για το κακούργημα της ανθρωποκτονιας δια παραλείψεως, της παράβασης καθήκοντος και της αποπειρας κατάχρησης εξουσίας.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;