Άγγελος Μπράτης: Θα δούμε νέο κύκλο GNTM την επόμενη σεζόν;
Άγγελος Μπράτης: Τι είπε για το μέλλον του GNTM ο αγαπημένος σχεδιαστής και κριτής του διαγωνισμού μοντέλων

 

Το πρωί της Πέμπτης (18/4) ο Άγγελος Μπράτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο GNTM έχοντας υπάρξει βασικός συντελεστής και κριτής του αγαπημένου τηλεοπτικού σόου μόδας.

Συγκεκριμένα, ο Άγγελος Μπράτης μίλησε γενικά για την τηλεόραση, ενώ μίλησε και για το αν το GNTM και το αν αναμένεται να επιστρέψει στις οθόνες μας κατά την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, αφού ακούγονται πολλά περί του θέματος.

«Η τηλεόραση μου έχει λείψει. GNTM δε νομίζω να έχει την επόμενη σεζόν, δεν το ξέρω, αλλά δε νομίζω γιατί θα έπρεπε να έχει αρχίσει ήδη, θα έρεπε να το ξέρουμε. Αν με θέλανε, θα ήμουν. Είναι κάτι που ξέρω καλά, που με διασκέδαζε πολύ. Τη σεζόν που δεν ήταν η Βίκυ μια χαρά πήγε το πρότζεκτ. Δεν έχει να κάνει με τη Βίκυ. Η Βίκυ επειδή έχει αυτήν τη φοβερή ευφράδεια, άνεση, λάμψη και ομορφιά… και εγώ ό,τι έχω μάθει από τη Βίκυ το έχω μάθει. Είναι απίστευτη, μπορεί να καταστρέφονται όλα μπροστά της και δε θα καταλάβεις τίποτα» είπε αρχικά και συνέχισε μιλώντας για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι ως εξής:

«Νόμιζα ότι δε θα με θέλουν, ότι δεν κάνω. Πήγα γιατί επίμεινε η Βίκυ, δεν είμαι κάποιος που βλέπει τηλεόραση, δεν ξέρω πώς λειτουργεί. Ήμουν εκεί, δεν κοίταξα ποτέ τις κάμερες και έλεγα και αυτοί ενθουσιάστηκαν. Η επιτυχία μου ήταν αυτή ότι δεν έκανα αυτά που κάνουν οι άλλοι στην τηλεόραση, ήμουν ειλικρινής. Το GNTM είχε φανατικό κοινό, άνθρωποι πολύ διαφορετικοί μεταξύ τους».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
6'
29 - 25
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;