Aira Adomaityte: «Η Κατερίνα με την Ασημίνα είναι πολύ καλές φίλες»
Aira Adomaityte: «Δεν ξέρω τον μπαμπά μου, δεν τον έχω γνωρίσει ποτέ. Με τη μαμά μου και τον μικρό μου αδερφό ήρθαμε Ελλάδα, όταν ήμουν 9 χρονών»

 

 

 

 

 

Η Aira Adomaityte είναι η παίκτρια που αποχώρησε την περασμένη εβδομάδα από το Survivor 2024 και αφού επέστρεψε στην Ελλάδα βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Fay’s Time, και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις για όσα συνέβαιναν πίσω και μπροστά από τις κάμερες του ριάλιτι.

Με αφορμή τον τσακωμό της Σταυρούλας Χρυσαειδή με την Κατερίνα Δαλάκα, ο οποίος θα προβληθεί στο αποψινό 18/4 επεισόδιο (δείτε εδώ το trailer), η ίδια αποκάλυψε την αλήθεια για την σχέση των δύο γυναικών: «Γενικά, επειδή είναι σε αντίπαλες ομάδες, δεν έχουν ζήσει στην ίδια καλύβα ποτέ, οπότε πάντα στον αγώνα θα υπάρχει αυτή η ένταση και ο τσακωμός. Μπορεί να είναι επειδή είναι αντίπαλες, μπορεί και όχι. Η Κατερίνα με την Ασημίνα είναι πολύ καλές φίλες και με την Ασημίνα που έχει λίγο κακές σχέσεις η Σταυρούλα, οπότε μπορεί επειδή υποστηρίζει την φίλη της, να βγαίνει αυτό και να υπάρχει μία απόσταση γι’ αυτό τον λόγο».

Για την απομάκρυνσή της από την Δώρα Νικολή, απάντησε: «Με τη Δώρα όσο ήμασταν στους μπλε, είχαμε μία σχέση που ναι μεν φαινόταν μητέρας και κόρης, οπότε εγώ όταν πήγα στους κόκκινους ξαλάφρωσα, γιατί ένιωθα ότι ήμουν πιο αυθόρμητη, γιατί ήμασταν όλη την ώρα δεμένες και τα κάναμε όλα μαζί. Όταν ήρθε και εκείνη στους κόκκινους της είπα ότι μου αρέσει αυτό και να είμαστε πιο πολύ σαν φίλες, να μην υπάρχει αυτή η μητρικότητα. Όλοι όταν γινόμαστε 18 δεν θέλουμε να φύγουμε από το σπίτι και να ανεξαρτητοποιηθούμε; Την ένιωθα κάπως πολύ πάνω μου. Με πίεζε λίγο αυτό. Δεν με πίεζε η ίδια η Δώρα, είναι έτσι σαν χαρακτήρας, απλά εγώ ήθελα να είμαι λίγο πιο αυτόνομη. Δεν υπήρχε κάτι άλλο από πίσω».

Για την έκφραση “αρπακτικό” του Γιάννη Περπατάρη, δήλωσε: «Πεινούσα πάρα πολύ στο παιχνίδι. Μπορεί να μην φαίνεται, αλλά έτρωγα όσο ο Γιάννης. Και μπορεί να πήγαινα με το κουτάλι την ώρα που φτιάχναμε ρύζι και να έπαιρνα. Υποσυνείδητα, από χαρά, επειδή έχω ξαναπεράσει πείνα. Έχω ξαναπεράσει δύσκολα όταν ήμουν μικρή και ήρθαμε Ελλάδα. Δυσκολευτήκαμε να βγάλουμε λεφτά, να έχουμε σταθερό φαγητό μέσα στο σπίτι. Οπότε μου έβγαινε αυτό στο παιχνίδι και εκεί μέσα μπορεί να πλακωθείς απλά για ένα κουταλάκι ρύζι.

Είναι τόσο ανούσιοι οι τσακωμοί και ο χαρακτηρισμός “αρπακτικό” θα ήταν για μισό κουταλάκι ρύζι. Δεν θα κοιτούσα να επιλέξω το πιο γεμάτο πιάτο, αλλά επειδή ξεκίνησα να πάω να το πάρω πρώτη, φαινόταν ότι το άρπαζα. Δεν το έκανα εσκεμμένα. Του είχα ζητήσει και συγγνώμη και είχα προσφερθεί να μου πάρουν και ένα ολόκληρο πιάτο να μη φάω τίποτα όλη μέρα για να μην έχει κάποιος θέμα. Απλά αυτό κράτησε… Δεν θα καθόμουν να του εξηγήσω τι έχω περάσει, αλλά του εξήγησα ότι δεν είχα κάποιο πρόβλημα μαζί του και ότι μου έβγαινε να θέλω να φάω… Στο τέλος τα βρήκαμε, λίγο πριν φύγω».

«Δεν ξέρω τον μπαμπά μου, δεν τον έχω γνωρίσει ποτέ. Με τη μαμά μου και τον μικρό μου αδερφό ήρθαμε Ελλάδα, όταν ήμουν 9 χρονών και ο αδερφός μου 3. Ζοριστήκαμε πάρα πολύ. Η μαμά μου έχει κάνει ένα Survivor πολύ διαφορετικό από όλο αυτό. Δεν ξέραμε κανέναν εδώ, μόνο τη νονά μου», πρόσθεσε η Aira Adomaityte.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
8'
24 - 21
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;