Κέιτι Πέρι: Κατέβασε το παντελόνι της ενώ περπατούσε στον δρόμο - Δείτε την ανάρτηση
Η Κέιτι Πέρι επανήλθε στις προκλητικές αναρτήσεις που έχει ξεκινήσει να κάνει το τελευταίο διάστημα.

Η Κέιτι Πέρι επανήλθε στις προκλητικές αναρτήσεις που έχει ξεκινήσει να κάνει το τελευταίο διάστημα. Η 39χρονη ποζάρει με αποκαλυπτικά ρούχα σε σέξι φωτογραφίσεις για το Instagram της, κινήσεις πρωτοφανείς για τους εκατομμύρια φαν της.

Τώρα, η σταρ μοιράστηκε με τους ακολούθους της, φωτογραφίες από τη μέρα που πήγε το μεγάλο μουσικό φεστιβάλ Coachella.

Στο πρώτο στιγμιότυπο που επέλεξε για την ανάρτησή της, η Κέιτι Πέρι εμφανίζεται να περπατάει μαζί με την παρέα της στον δρόμο και να έχει κατεβάσει το παντελόνι της με αποτέλεσμα να φανεί το εσώρουχό της.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATY PERRY (@katyperry)

Τις προάλλες, η Κέιτι Πέρι πόζαρε με ένα σέξι κόκκινο σύνολο στον φωτογραφικό φακό, δείχνοντας το πίσω μέρος της εφαρμοστής φούστας της και μία πεταλούδα που είναι σχηματισμένη σαν τατουάζ, στη μέση της. Στο στιγμιότυπο όμως, η Κέιτι Πέρι με μακριά αλογοουρά στα μαλλιά της και ψηλά τακούνια, δείχνει και τα οπίσθιά της, μέσα από το δέσιμο της φούστας που θυμίζει κορσέ. «Κέιτι, δεν ήμασταν έτοιμοι για αυτό» της έγραψε ένας από τους εκατομμύρια θαυμαστές της που την ακολουθούν στο Instagram.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATY PERRY (@katyperry)

Αποκαλυπτική εμφάνιση έκανε και στο κόκκινο χαλί των μουσικών βραβείων iHeartRadio 2024. Η διάσημη τραγουδίστρια που συνήθως επιλέγει να μην προκαλεί με τις στυλιστικές της επιλογές, αυτή τη φορά θέλησε να κάνει τη διαφορά. Έτσι, αποφάσισε να αφήσει γυμνά κάποια σημεία του σώματός της, καλύπτοντας τα απολύτως απαραίτητα.

Συγκεκριμένα, η σταρ εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ένα διχτυωτό φόρεμα, το οποίο ήταν ανοιχτό στο πλάι κι έδενε με κόκκινα λουριά, ενώ από μέσα φόρεσε ένα ζευγάρι μαύρα εσώρουχα.

 

Ολοκλήρωσε το λουκ της με δερμάτινες μαύρες μπότες, ενώ δεν δίστασε να ποζάρει χαμογελαστή στον φακό. Μάλιστα, η Κέιτι Πέρι φρόντισε να μοιραστεί και μερικά στιγμιότυπα από την εμφάνισή της με το κοινό της στο Instagram.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Απρ. 2024
Μπά
22:00
0 - 0
Ρεά
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
30 Απρ. 2024
ΜΑΚ
7'
71 - 63
ΠΑΟ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
5'
4 - 8
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;