Concealer Sandwich: Η viral μέθοδος που κρύβει τα σπυράκια από το πρόσωπο σε χρόνο «dt»
Η μέθοδος concealer sandwich μπορεί να ακούγεται σαν μια περίεργη γαστρονομική απόλαυση, αλλά στον κόσμο των beauty hacks, είναι η μυστική συνταγή για να επιτύχετε μια άψογη εμφάνιση χωρίς ατέλειες!

Σε έναν κόσμο όπου ο ασταθής καιρός, το άγχος, οι ορμονικές διακυμάνσεις και οι αιφνιδιαστικές δερματικές ατέλειες φαίνεται να συνωμοτούν εναντίον μας, η αναζήτηση για το τέλειο μακιγιάζ δεν τελειώνει ποτέ. Εισαγάγετε στη ρουτίνα σας τo «Concealer Sandwich», ένα ιδιόμορφο αλλά εκπληκτικά αποτελεσματικό trend ομορφιάς του TikTok που υπόσχεται να καλύψει τις ενοχλητικές ατέλειές σας και να σας κάνει να φαίνεστε άψογοι.

Πάρτε, λοιπόν, τα πινέλα του μακιγιάζ σας και ετοιμαστείτε να δοκιμάσετε αυτό το ασυνήθιστο hack ομορφιάς, το οποίο έγινε δημοφιλές από τη δημιουργό ομορφιάς Erica Nicole και στη συνέχεια έκανε θραύση στο διαδίκτυο.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ERICA NICOLE (@ericanic0le)

Βήμα 1: Ψεκάστε το πρόσωπό σας με Setting Spray
Ξεχάστε όλα όσα γνωρίζετε για τη ρουτίνα του μακιγιάζ σας γιατί το Concealer Sandwich ξεκινά αντίστροφα. Ξεκινήστε ψεκάζοντας μια πινελιά σκληρυντικού σπρέι στην παλάμη σας και ταμπονάρετε απαλά στο σημείο σας. Είναι σαν μια μέρα μίνι σπα για το σπυράκι σας, που προετοιμάζει τη σκηνή για να ξεδιπλωθεί το κόλπο του μακιγιάζ.

Βήμα 2: Ισχύς πούδρας
Μόλις το σκληρυντικό σας σπρέι στεγνώσει και γίνει λίγο κολλώδες, εισαγάγετε μια λίγη ημιδιαφανή σκόνη στο μείγμα. Πιέστε το απαλά πάνω στο ψεγάδι σας με ένα πινέλο concealer. Η πούδρα βοηθά στη δημιουργία της ψευδαίσθησης μιας λείας επιφάνειας, μειώνοντας αυτή την ενοχλητική ερυθρότητα.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Linh // beauty content creator ✨ (@skinwithlinh_)

Βήμα 3: Το Concealer
Εδώ είναι που το Concealer Sandwich αποκαλύπτει την αντισυμβατική γοητεία τoy. Αντί να απλώνετε το concealer απευθείας στο ατέλειά σας, περιγράψτε το με μια απόχρωση concealer που ταιριάζει στον τόνο του δέρματός σας. Αφήστε το να μαριναριστεί για πέντε λεπτά ακριβώς. Μόλις τελειώσει ο χρόνος, ανακατέψτε το concealer προς τα μέσα προς το ψεγάδι, αποκαλύπτοντας ένα άψογο φινίρισμα που θα ζήλευε ακόμη και ο μάγος Χουντίνι.

Βήμα 4: Σφραγίστε το κόλπο
Για να διασφαλίσετε ότι η κάλυψη σας θα διαρκέσει όλη μέρα, ήρθε η ώρα για τις τελευταίες πινελιές. Ταμπονάρετε ελαφρά λίγη περισσότερη πούδρα στην κρυφή περιοχή και στη συνέχεια ψεκάστε γενναιόδωρα σε όλο το πρόσωπό σας. Αυτή η τελική πράξη όχι μόνο κλειδώνει στην άψογη δημιουργία σας, αλλά προσθέτει και αυτή την πινελιά γοητείας που φωνάζει: «Ξύπνησα έτσι»!

The Magic Beyond Blamishes
Περιμένετε, υπάρχουν περισσότερα! Το concealer sandwich δεν είναι μόνο για ατέλειες. Eίναι και το μυστικό σου όπλο ενάντια στους μαύρους κύκλους. Ακολουθήστε τα ίδια βήματα, με μια μικρή ανατροπή. Ένα σπρέι στο πινέλο του μακιγιάζ σας, ένας λεπτός “χορός” εφαρμογής concealer και ένα τελευταίο σκούπισμα με το setting spray και voila—οι μαύροι κύκλοι εξαφανίζονται.

Η κάτω γραμμή
Η μέθοδος concealer sandwich μπορεί να ακούγεται σαν μια περίεργη γαστρονομική απόλαυση, αλλά στον κόσμο των beauty hacks, είναι η μυστική συνταγή για να επιτύχετε μια άψογη εμφάνιση χωρίς ατέλειες. Έτσι, την επόμενη φορά που το δέρμα σας επαναστατήσει ή εμφανιστεί ένα ψεγάδι, θυμηθείτε το νέο κόλπο που έχετε στο μανίκι σας!

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Απρ. 2024
Μπά
22:00
0 - 0
Ρεά
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
30 Απρ. 2024
ΜΑΚ
0'
83 - 83
ΠΑΟ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
6'
23 - 20
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;