Survivor 2024: Η ανακοίνωση που έφερε μία μεγάλη ανατροπή - Ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση
Survivor 2024: Ο πρώτος υποψήφιος μετά την Ένωση - Η ανακοίνωση που έφερε τα πάνω κάτω

 

Οι παίκτες των δύο ομάδων του Survivor 2024 μετά το πάρτι της Ένωσης, προσπάθησαν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και στην συνύπαρξή τους με τους αντιπάλους τους στην ίδια παραλία.

Πριν τον αγώνα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας οι παίκτες μίλησαν στον Γιώργο Λιανό για τις εντυπώσεις τους από τη συναυλία του Σάκη Ρουβά αλλά και τις δικές τους επιδόσεις στο καραόκε. Οι παίκτες μίλησαν και για τις πρώτες ημέρες συνύπαρξής τους.

Κάτω από καταρρακτώδη βροχή ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης ανακοίνωσε στους παίκτες μία νέα εξέλιξη στους κανονισμούς του Survivor 2024. Η αλλαγή αυτή θα ισχύσει για τις επόμενες δύο εβδομάδες και αφορά στη διαδικασία της αποχώρησης. Ο Γιώργος Λιανός ανέφερε χαρακτηριστικά πως τα κορίτσια θα είναι ασφαλή και για τις επόμενες 15 ημέρες δεν θα συμμετάσχουν σε καμία μονομαχία και καμία αποχώρηση. Ο ίδιος τόνισε:

«Θέλω όλα τα γυναικεία αυτιά συγκεντρωμένα εδώ. Έχουμε 3 γυναίκες στην Κόκκινη Ομάδα και 3 στη Μπλε. Για τις επόμενες δύο εβδομάδες, λοιπόν, τα κορίτσια μας θα παραμείνουν ασφαλή.

Θα έχουμε μόνο ανδρικές μονομαχίες και ανδρικές αποχωρήσεις. Βασικό όμως και τα κορίτσια να συνεισφέρουν φέρνοντας πόντους στις ομάδες τους για να προστατεύσουν τους άντρες»

 

Η ανακοίνωση έφεραν χαρά και ανακούφιση στις διαγωνιζόμενες του Survivor 2024.

Όσον αφορά, τον στίβο μάχης οι δύο ομάδες έδωσαν ντέρμπι για το ποιος θα εξασφαλίσει το πρώτο τοτέμ. Το σκορ πήγε στην ισοπαλία και όλα κρίθηκαν στο τελευταίο flag race.

Εκεί, ο Φάνης με την Αναστασία για τους Μπλε και για τους Κόκκινους ο Γκιουλέκας με τη Δαλάκα έδωσαν τη μάχη τους. Ο Φάνης έκανε τη διαφορά στους στόχους και έστειλε την ομάδα του στη νίκη. Οι Κόκκινοι θα έπρεπε να αναδείξουν τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor 2024 μετά την Ένωση.

 

Στη συνέχεια, οι Κόκκινοι πήγαν στην κάλπη. Οι ψήφοι μοιράστηκαν ανάμεσα στον Γιώργο Παπαχαραλάμπους και τον Χριστόφορο Ταξίδη, τελικά ο Γιώργος συγκέντρωσε έξι ψήφους και βγήκε στον τάκο ως ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας του Survivor 2024.

 

Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, ο παίκτης του Survivor 2024 δήλωσε:

«Είναι μία διαδικασία αναπόφευκτη. Αν κάτι δεν μπορείς να το αποφύγεις, καλύτερα να το απολαμβάνεις. Οπότε κι εγώ θα πάω στη μονομαχία να το απολαύσω κι όποιος άλλος θέλει να με συντροφεύσει σε εκείνη τη βραδιά»

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;