Ζώδια: Σύνοδος Δία - Ουρανού - Όταν η Τύχη προκαλεί και συναρπάζει
Τι θα φέρει η Σύνοδος Δία - Ουρανού ως το τέλος της Άνοιξης στο κάθε ζώδιο.

Ζώδια 2024: Σύνοδος Δία/Ουρανού ως το τέλος της Άνοιξης – Όταν η Τύχη προκαλεί και συναρπάζει

Από τη Λίλιαν Σίμου και το astrolife.gr

Ένα μοναδικό φαινόμενο, σχηματίζεται αυτή την εποχή:

Ο Δίας, πλανήτης των ευκαιριών και δάσκαλος, ο ευεργέτης πλανήτης, επεκτατικός, πληθωρικός και γενναιόδωρος σε ό,τι προσφέρει, έρχεται σε σύνοδο ακριβείας στον προς τον Ουρανό, στο ζώδιο του Ταύρου. Ουρανός, ο εκκεντρικός επαναστάτης, που εκπλήσσει και συναρπάζει παράλληλα.

Και τώρα πλέον οδεύει ξανά σε όψη ακριβείας που θα κορυφωθεί από την 17η ως την 25η Απριλίου και φυσικά νωρίτερα αλλά και αργότερα από το συγκεκριμένο διάστημα, θα υπάρχει η επιρροή, καθώς οι δύο πλανήτες κινούνται σε αργούς ρυθμούς. Η ακριβής σύνοδος είναι στην 22α Ταύρου, αλλά στην ουσία αγγίζει τον τρίτο δεκανό του ζωδίου και κατ’ επέκταση των σταθερών ζωδίων (Ταύρο, Σκορπιό, Λέοντα και Υδροχόο).

Πιο συγκεκριμένα, σε μία αποχωρίζουσα σύνοδο θα συμπορεύονται για αρκετό διάστημα, ως την είσοδο του Δία στους Διδύμους, την 25η Μαΐου. Ο Ήλιος θα συνοδεύει τη σύνοδο μετά το Πάσχα και η Αφροδίτη από τα μέσα Μαΐου θα προστεθεί στην συντροφιά με τον Δία και τον Ουρανό, φέρνοντας εκπλήξεις συναισθηματικές και ευκαιρίες οικονομικές, πιθανόν, ανάλογα με το ατομικό μας ωροσκόπιο.

Πρόκειται για μία σύνοδο που συμβαίνει κάθε 14 χρόνια, αλλά στο ζώδιο του Ταύρου έχει να συμβεί από το 1941.

Σε ζώδιο της Γης, έχουμε την υλική υπόσταση, τη μήτρα, από την οποία αντλούμε την πρώτη ύλη της φυσικής μας εκδήλωσης. Στο ζώδιο του Ταύρου, αντιμετωπίζουμε την αντίληψη του χώρου και του χρόνου, την απτή πραγματικότητα που βιώνουμε μέσω των πέντε αισθήσεων.

Με τις πέντε αισθήσεις, αντιλαμβανόμαστε τον φυσικό κόσμο και αναπτύσσονται τις πρώτες ανάγκες της επιβίωσης. Είναι η φόρμα, είναι το σχήμα, είναι το συγκεκριμένο στον χώρο και στον χρόνο. Αυτό που συνδέεται με τη ροή του χρόνου και εντάσσεται στο πλαίσιό του. Αυτό που αγγίζουμε, γευόμαστε, απολαμβάνουμε και μας δίνει χαρά και ασφάλεια, είναι το περιβάλλον της γήινης πραγματικότητας.

Πώς θα μπορούσε να λειτουργήσει αυτή η όμορφη συμπόρευση;

Βασική προϋπόθεση είναι να θέλουμε να αλλάξει η πορεία της ζωής μας, επομένως να αναζητήσουμε απτές και πρακτικές λύσεις στους τομείς που μας ενδιαφέρουν. Η «εύνοια της τύχης», όπως συνηθίζεται να αποκαλείται μία τέτοια συμπόρευση, δεν συμβαίνει τυχαία. Πρέπει να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις.

Σαφείς και κατανοητές οι προδιαγραφές για το έργο μας, σε θέματα που έχουν να κάνουμε με απολαβές είτε στο υλικό, είτε στο συναισθηματικό πεδίο. Σε μία εποχή όπου όλα υπόκεινται σε αλλαγές, έχουμε τη δυνατότητα να εστιάσουμε στο άμεσο και στο απτό. Σ’ αυτό που φέρνει ικανοποίηση και τέρπει την ψυχή και καλύπτει τις βασικές ανάγκες μας.

Πρακτικά θέματα έχουν την προτεραιότητα.

Δημιουργείται σταδιακά μία αισιόδοξη νότα ή προοπτική, αλλά φυσικά, στο γήινο ζώδιο του Ταύρου, όλα απαιτούν και πρακτική άσκηση. Με βήματα σταθερά και συγκεκριμένες τοποθετήσεις ή σχέδια. Επίσης, υποδηλώνει μια επερχόμενη συγχώνευση σταθερότητας και αλλαγής που θα μπορούσε να εκδηλωθεί ως ένα κύμα τεχνολογικών και κοινωνικών μεταρρυθμίσεων.

Σε ένα κοινωνικό και ευρύτερο πεδίο, προβάλλονται η οικονομική αλλαγή και αστάθεια. Η απρόβλεπτη οικονομική ανατροπή ανησυχεί συχνά τους λαούς και φυσικά, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία (Ουρανός, ΜΜΕ), οι κρατούντες προωθούν αυτή την αβεβαιότητα με σκοπιμότητα. Γι’ αυτό θα ήταν σημαντικό να μη μας καθηλώσουν μέσω της αγωνίας που προκαλούν τακτικά.

Αφού έχει αλλάξει γενικά το οικονομικό πλαίσιο στην εποχή μας, ενδεχομένως πρέπει να ανακαλύψουμε νέους τρόπους προσέγγισης και δράσης. Αυτοί οι τρόποι μπορεί να αφορούν ένα ταλέντο και μία δεξιότητά μας, κάτι που εμπεριέχει ποιότητα και δίνει αποτέλεσμα.

Μεγάλες επαναστάσεις ή εξεγέρσεις προκαλούνται σε περιόδους συνόδου ή δύσκολων συνδυασμών μεταξύ των δύο πλανητών. Ενισχύεται ό,τι σχετίζεται με τη βιώσιμη διαβίωση και την οικολογική ευθύνη. Η επιρροή του Δία διευρύνει αυτούς τους τομείς, υπογραμμίζοντας τη σημασία μιας αρμονικής σχέσης με τη φύση, η ισορροπία μεταξύ επέκτασης και διατήρησης.

Σήμερα, όπου διαλύεται στοχευμένα η υλική ασφάλεια και διατροφική αλυσίδα, ενδέχεται η σύνοδος αυτή να φέρει αφύπνιση στους πολίτες που παραμένουν άπραγοι και ανέκφραστοι στα συναισθήματά τους για ό,τι διαδραματίζεται στη ζωή μας. Η πρόκληση θα μπορούσε να οδηγήσει σε κινήματα διαμαρτυρίας, σύμφωνα με την ενέργεια απελευθέρωσης που προκαλείται από αυτή τη σύνοδο, κάτι που ήδη έχει ξεκινήσει με τους κτηνοτρόφους και τους αγρότες σε πολλά κράτη (πλην της χώρας μας).

Ένα ακόμη θέμα είναι η προώθηση και διαφήμιση προϊόντων τεχνολογικά επεξεργασμένων (Ουρανός), αντί της φυσικής διατροφής, με στόχο να εντυπωθεί στο μυαλό μας η προτίμηση μεταλλαγμένων ειδών διατροφής ως εναλλακτική λύση. Κάτι που φυσικά προέρχεται από την στοχευμένη διάλυση του αγροτικού τομέα εδώ και δεκαετίες. Σημαντική είναι η επιμονή στην αξία της παράδοσης και της βιωσιμότητας που αντιπροσωπεύει ο Ταύρος. Να μην φύγουμε από την φυσική διατροφή και καλλιέργεια. Είναι μια εποχή όπου μπορεί να γίνει χρήση καινοτόμων τεχνικών για να γίνουμε πιο αυτοδύναμοι ατομικά και κοινωνικά.

Ο συνδυασμός φέρνει ανατροπές ή εκπλήξεις στον χρηματοπιστωτικό τομέα -τα κρυπτονομίσματα και οι εναλλακτικές τραπεζικές συναλλαγές θα έρθουν στο προσκήνιο. Υπάρχει επίσης μια δυνατότητα για πρωτοποριακές εξελίξεις στον τρόπο διαχείρισης των φυσικών πόρων. Οι «έξυπνες πόλεις» (ευφυής περιγραφή με πολλά περίεργα και σκοτεινά σημεία!), θα διακηρύσσονται όλο και περισσότερο ως «ασφαλείς» και «βολικές» για τους κατοίκους τους, με κίνδυνο να επαναπαυθούν οι πολίτες στην ωραία επιφάνεια/εικόνα. Κάτι που πρέπει να μας προβληματίσει.

Τα χαρακτηριστικά που προσφέρει η σύνοδος είναι:

  • Αγάπη για την ελευθερία, την ανεξαρτησία που ίσως εκδηλωθεί ιδιαίτερα απαιτητικά, πεισματική στάση αντίδρασης και υπερβολική αυτοπεποίθηση, είναι κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά.
  • Δεν αντέχουμε την καταπίεση, τον περιορισμό, τις συντηρητικές απόψεις. Ο ρυθμός της ζωής γίνεται πιο έντονος, οι απόψεις προβάλλονται με ιδιαίτερη έμφαση και οι καταστάσεις μεγαλοποιούνται.
  • Μπορεί να φέρει ισχυρογνωμοσύνη, βιαστικές αποφάσεις, υπερβολικό ενθουσιασμό, εκκεντρικές ή πρωτότυπες ιδέες και πρωτοβουλίες, σπατάλη χρημάτων.
  • Μία στροφή στη ζωή μας μπορεί να συμβεί αυτό το διάστημα, κυρίως αν μας άγγιξαν οι εκλείψεις.
  • Οι καλύτερες ευκαιρίες είναι ένα βήμα μπροστά μας, αλλά λόγω ενθουσιασμού, ας προσέχουμε τις παγίδες της πληθωρικότητας, του εύκολου πλουτισμού. Μη ξεχνάμε πως ο Ερμής είναι ακόμη ανάδρομος στον παρορμητικό Κριό και ενδέχεται να ρισκάρουμε χωρίς σύνεση.

Ο Δίας στον Ταύρο υπόσχεται την ευκαιρία για αφθονία, αλλά όχι χωρίς προσπάθεια. Ο Ταύρος, γνωστός για τη σταθερή του φύση, μετατρέπει τα συνήθη γρήγορα κέρδη του Δία σε μακροπρόθεσμες επενδύσεις. Είναι μια εποχή που η ανάπτυξη επιτυγχάνεται καλύτερα με επιμονή και μεθοδική προσέγγιση.

Φέρνει επίσης μια ανανεωμένη εστίαση στον υλικό κόσμο. Αυτή η περίοδος μπορεί να δει ένα αυξημένο ενδιαφέρον για περιβαλλοντικές ανησυχίες, οικονομική σταθερότητα και καλλιέργεια πόρων. Καθώς ο Ταύρος εκτιμά τις αισθήσεις, αυτή η διέλευση θα μπορούσε επίσης να προαναγγέλλει μια περίοδο όπου οι τέχνες και οι αισθητηριακές εμπειρίες ακμάζουν.

Ο Ουρανός στον Ταύρο μας καλεί να επαναπροσδιορίσουμε τι σημαίνει ασφάλεια για εμάς, καθώς έρχονται απρόοπτες αλλαγές σε αξίες, σε συναισθήματα και στον τρόπο αντίληψης της ζωής εν γένει. Η επιθυμία για γνώση αναπτύσσει και προσφέρει ένα ακόμη «παράθυρο στο μέλλον». Οι ιδέες είναι ευρηματικές, πρωτότυπες ή μας έλκει κάθε καινοτομία, τεχνολογική εφεύρεση, νέα επιστήμη.

Οι πεποιθήσεις αλλάζουν, η προσκόλληση στο χθες δεν ισχύει πλέον. Υπάρχει ωστόσο φανατισμός στις ιδέες και μεγέθυνση του βάρους των απόψεων. Συγκρούσεις για ιδεολογικά ή θρησκευτικά «πιστεύω» φαίνονται ριζοσπαστικές και διαλυτικές.

Η Τέχνη και η αισθητική μας, αλλάζουν, θα πρέπει όμως να παραμείνουμε στην ποιότητα. Το ζώδιο του Ταύρου υπογραμμίζει την ομορφιά που αντλούμε μέσω των πέντε αισθήσεων. Άρα, ό,τι μεταβάλλεται πρέπει να την εμπεριέχει, να αφήνει γεύση, άρωμα, άκουσμα, εικόνα αισθητικής.

Στα θέματα υγείας, ο οργανισμός τείνει προς μία υπερβολή και μπορεί να υπάρχει ξαφνικό πρόβλημα σε μία ευαισθησία που δεν επιμεληθήκαμε. Σπασμοί ή κράμπες μπορεί να μας ενοχλήσουν, ευαισθησία στο συκώτι ή στο κυκλοφορικό, με οξύτητα. Ας είμαστε σε εγρήγορση για ευαισθησίες στον λαιμό, και στο ενδοκρινολογικό σύστημα.

Συμπερασματικά…

Έχοντας προκλήσεις και ευκαιρίες, θα ήταν καλό να ευχαριστήσουμε για τα δώρα που έρχονται στον δρόμο μας, για όσα ήδη έχουμε αποκτήσει, ευελπιστώντας στο θετικό γύρισμα της τύχης. Δεν θα παραμείνουμε αδρανείς, καθώς υπάρχει επιθυμία για ποικιλία, αλλαγή, ανανέωση…

Ας αποφύγουμε τον εγωισμό, τις πληθωρικές απαιτήσεις, την έπαρση της γνώσης, την υπερβολική σιγουριά στο «εγώ» μας, τις υλικές ή συναισθηματικές προσκολλήσεις…

Ενδιαφέρον θα έχει η Νέα Σελήνη στον Ταύρο λίγο μετά το Πάσχα, όπου σε σύνοδο με τον Ουρανό και τον Δία, σηματοδοτεί μια σημαντική στιγμή κορύφωσης των μηνυμάτων που κομίζει η σύνοδος των δύο πλανητών. Καλή επιτυχία, καλό γύρισμα της Τύχης προς όφελός σας και προς όφελος της κοινωνίας όπου συμμετέχουμε.

Κριός

Στα οικονομικά σας εστιάζει η ενδιαφέρουσα περίοδος. Μία νέα θέση εργασίας, μια προαγωγή, μία νέα επιχείρηση, θα μπορούσαν να σας ενδιαφέρουν. Με κάθε τρόπο αναζητάτε νέες ευκαιρίες κερδών, η σύνοδος Δία-Ουρανού θα μπορούσε να αναδείξει τρόπους για να αυξήσετε το εισόδημά σας. Η αυτοπεποίθησή σας εκτοξεύεται στα ύψη και επιμένετε στον στόχο σας, καθώς μπορεί να έρθει ένα απροσδόκητο κέρδος. Επειδή όμως στα κέρδη είναι και οι αξίες και τα πολύτιμα συναισθήματα, η ποιότητα που σας εμπνέει, θα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή. Ταυτόχρονα, αξιόλογοι άνθρωποι θα έρθουν στη ζωή σας, εκπλήσσοντας και εσάς τους ίδιους, με το άρωμα χαράς που θα κομίζουν.

Ταύρος

Στο δικό σας ζώδιο έχουμε τη σύνοδο Δία-Ουρανού που συμβαίνει στο ζώδιο σας. Σε εσάς έγκειται η σωστή διαχείριση των δυνατοτήτων της λοιπόν. Πιστέψτε στο «γύρισμα της τύχης» με αυτοπεποίθηση, ενθουσιασμό, αισιοδοξία! Εκ φύσεως δεν σας αρέσουν οι αλλαγές, όμως πλέον αυτό αλλάζει, καθώς οι προκλήσεις σας καλούν να δοκιμάσετε μία σημαντική ανατροπή και να επαναπροσδιορίσετε τον δρόμο σας. Θα συναντήσετε ανθρώπους με διαφορετικές αντιλήψεις, με ευχάριστες και ξεχωριστές ιδέες και προτάσεις. Καθώς ανακαλύπτετε τα αποθέματά σας, υλικά ή συναισθηματικά, θα βγείτε κερδισμένοι από την μάχη αυτή. Αφήστε πίσω τις ανασφάλειες του χθες και ασχοληθείτε με ένα μέλλον που σας περιμένει γεμάτο εκπλήξεις. Αλλάζουν η εμφάνισή σας, η αυτοέκφραση, γίνεστε περισσότερο τολμηροί, διεκδικητικοί, συλλογικοί.

Δίδυμοι

Περισσότερο εσωτερικές θα είναι οι αλλαγές. Η κατανόηση θα είναι βαθύτερη και θα ενδιαφερθείτε για τους ανομολόγητους πόθους και το βαθύτερο «είναι» σας. Δίνετε πνοή και επιδιώκετε να υλοποιήσετε όνειρα. Ο διαλογισμός, η προσευχή, η εσωτερική αναζήτηση με διαφορετικές μεθόδους, θα σας ενδιαφέρουν. Ανακαλύπτετε νέες αξίες, βιώνετε νέες συγκινήσεις. Μεταφυσικές προσλήψεις μπορεί να σας προβληματίσουν ευχάριστα. Σα να γίνεστε περισσότερο βαθυστόχαστοι. Είναι πιθανόν να αποφασίσετε να ακολουθήσετε μία μέθοδο αυτοθεραπείας, έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής, που θα σας προσφέρει ζεστασιά, χαρά και απόλαυση, επουλώνοντας κενά σας και τραυματικές εμπειρίες.

Καρκίνος

Η συλλογικότητα θα είναι ο στόχος σας αυτή την εποχή. Νέες γνωριμίες, νέοι χώροι που σας εκφράζουν θα σας κάνουν περισσότερο εξωστρεφείς από το σύνηθες. Ένα ομαδικό έργο θα είναι γόνιμο, παραγωγικό, θα φέρει ευχάριστες εκπλήξεις και θα δώσει προοπτική και απολαβές. Καλό θα ήταν να συναναστραφείτε με ανθρώπους που έχουν καινοτόμες ιδέες και πρωτότυπα σχέδια. Και αυτό γιατί θα πρέπει να ασχοληθείτε με τις προοπτικές της καριέρας και των βασικών σας στόχων. Κάποιοι από εσάς, ανάλογα με το ατομικό σας ωροσκόπιο, θα ανοίξουν νέους ορίζοντες στα επαγγελματικά τους σχέδια. Είναι σημαντικό για σας, να στοχεύσετε σε ένα μακρόπνοο σχέδιο, που θα φέρει οικονομικές και συναισθηματικές ικανοποιήσεις.

Λέων

Στόχοι που έχουν σχέση με την ανάδειξη του ταλέντου και των δεξιοτήτων σας. Θα ήταν καλό να αναγνωριστείτε για προαγωγή, αναγνώριση, ευκαιρίες να αφήσετε το στίγμα σας και να προωθήσετε τους στόχους που σχετίζονται με την καριέρα σας. Τα ανώτερα στελέχη και οι συνάδελφοι θα μπορούσαν να προσφέρουν την εκτίμηση που σας αξίζει. Θα είστε σε θέση να απολαμβάνετε ακόμη περισσότερη ελευθερία και αυτονομία ως αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς σας, η οποία αποδίδει καρπούς. Θα φανεί το έργο σας και δεν αποκλείεται να εκπλαγείτε με την αποδοχή που θα έχετε. Ανοίγετε τους ορίζοντες και ίσως σας απασχολήσει είτε μία γνώση, μία επιμόρφωση, είτε ένα πεδίο δράσης μέσω ταξιδιών και επαφής με ανθρώπους που έχουν διαφορετική νοοτροπία από εσάς

Παρθένος

Περισσότερη έμφαση θα δοθεί σε θέματα διεύρυνσης της γνώσης και της αντίληψης. Πρόκειται για μία περίοδο προσωπικής ανάπτυξης για να προσαρμοστείτε σε νέες προκλήσεις. Πολλές οι προοπτικές, αλλά η πρόσκληση είναι μία ευκαιρία για νέες ιδέες, καινοτόμες ιδέες και προοπτικές. Θα νιώθετε ακόμα πιο δημιουργικοί και ανοιχτοί σε νέες φιλοσοφίες και προοπτικές. Αντιλαμβάνεστε πως οι δισταγμοί δεν ταιριάζουν πια. Αυτή την εποχή, λιγότερο θα έχετε την επίβλεψη στην διασφάλιση των οικονομικών σας. Για τον λόγο αυτό, ας προσέχετε τις βιαστικές αποφάσεις για επενδύσεις και για αλλαγές στα κεφάλαια που διαθέτετε.

Ζυγός

Βιώνετε μια λάμψη έμπνευσης στις πιο στενές σας σχέσεις, τις κοινές οικονομικές προσπάθειες και τη σεξουαλική σας ζωή. Ο Δίας όχι μόνο διεγείρει την αφθονία – μπορεί να τονώσει τη επιθυμία σας για περισσότερες απολαβές – αλλά και αναπτύσσει την ανάγκη για βαθύτερη οικειότητα, μεγαλύτερη ασφάλεια συναισθηματική. Η ερωτική διάθεση αυξάνεται, ίσως μάλιστα ρισκάρετε προκειμένου να βιώσετε έντονες συγκινήσεις. Σε ψυχολογικό επίπεδο, δεν αποκλείεται να αποφορτίσετε τον ψυχισμό σας από αδυναμίες, φοβίες ή άλλα δυσάρεστα συναισθήματα. Θα αναζητήσετε εμπειρίες ικανοποιητικές υλικά, συναισθηματικά και πνευματικά. Μην ρισκάρετε άμεσα σε επενδύσεις, μελετήστε και διερευνήστε τις δυνατότητές σας.

Σκορπιός

Ανακατατάξεις σε συνεργασίες σας, γεγονός που στρέφει το προσκήνιο στις σχέσεις σας κάθε είδους, είτε επαγγελματικές, είτε ρομαντικές. Νέες και ευχάριστες γνωριμίες, νέες προτάσεις συνεργασίας ενδέχεται να προκύψουν. Οι όροι συνεργασίας θα είναι δελεαστικοί, χρειάζονται όμως διερεύνηση και όχι ενθουσιασμό. Οι διαπραγματεύσεις θα ανοίξουν προοπτικές και καινοτομίες στην επαγγελματική σας ζωή. Κάποιες φορές, θα είναι δύσκολο να αντισταθείτε σε προκλήσεις. Καλό θα είναι να κάνετε μία νέα αρχή σε ένα χώρο εργασίας, αλλά αποφύγετε τις πολλές δεσμεύσεις, καθώς θα σας κουράσουν. Υπάρχουν ευκαιρίες να αυξήσετε το εισόδημά σας. Μην χάνετε χρόνο!

Τοξότης

Καθώς ο Δίας είναι κυβερνήτης σας, έχει μεγαλύτερη βαρύτητα για σας αυτή η σύνοδος. Θα ενδιαφερθείτε για θέματα ευεξίας και αναζωογόνησης. Μπορεί να προσθέσετε στην καθημερινότητά σας, νέες τεχνικές, ή εναλλακτικές μεθόδους, προκειμένου να ανανεωθείτε. Στην εργασία σας κάποιες προτάσεις θα φανούν ως ξεχωριστές ευκαιρίες και θα είναι πιθανόν να αποφασίσετε να κάνετε την ανατροπή. Η εκπαίδευση σε ένα τεχνολογικό τομέα, θα βοηθήσει στην διεύρυνση των ευκαιριών. Καλό θα ήταν όμως να μην υπερβάλλετε σε δεσμεύσεις και να μην κάνετε πάρα πολλά ταυτόχρονα, διότι είναι πιθανόν να έχετε αδυναμία ολοκλήρωσης τελικά. Θα είστε μαγνητικοί, γοητευτικοί και ιδιαίτερα δημοφιλείς

Αιγόκερως

Αλλάζει ο συναισθηματικός σας κόσμος, μία ξαφνική γνωριμία εγείρει ιδιαίτερα συναισθήματα και ανατρέπει το συγκρατημένο και συγκροτημένο σας προφίλ. Η ανανέωση είναι σημαντική και κυρίως είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή για σας τους ίδιους πρωτίστως και για το περιβάλλον σας. Η ψυχαγωγία προστίθεται στην ζωή σας, κάνοντας διάλειμμα από τις πολλές υποχρεώσεις. Νέες ιδέες σχετικά με ένα ταλέντο, μία δεξιότητα ή ένα χόμπι, θα κάνουν τη ζωή σας πιο όμορφη. Η δημιουργικότητα θα φανεί εκκεντρική ή θα εκπλήξει. Αποκτάτε κάποιους σταθερούς φίλους καρδιάς, ενώ όσοι δεν ταιριάζουν με τις σημερινές σας ανάγκες απομακρύνονται αθόρυβα. Αυτή η περίοδος, είναι η αφορμή για να εκφραστείτε και να διαπιστώσετε πως πρέπει να τολμήσετε. Ας προσπαθήσετε να οραματιστείτε τα επόμενα βήματα.

Υδροχόος

Η βάση της ζωής σας αλλάζει, ο θεμέλιος λίθος, θα λέγαμε. Επιθυμίες για πλήρη ανατροπή της ζωής σας εκ θεμελίων, ίσως ανανεώσουν την ύπαρξή σας. Νέες ιδέες, ανανέωση στον χώρο κατοικίας, απολαύσεις που έχουν να κάνουν με διακόσμηση, χρώματα, σας προσφέρον άλλη αισθητική. Κοινωνικές σχέσεις, συγκεντρώσεις στο σπίτι, και μία μετακόμιση είναι πιθανόν να συμβούν. Σε στιγμές όπου θα είστε μόνοι, απολαμβάνετε τη θαλπωρή και μπορείτε να ασχοληθείτε με ένα χόμπι ή να ξεκουραστείτε όπως εσείς επιθυμείτε. Ένας συγγενής ενδέχεται να σας προσφέρει την δυνατότητα να γίνει μία αλλαγή και να έρθετε μπροστά σε μία γνωριμία που θα σας δώσει γνώση. Καθώς θα συζητάτε, θα πείθετε και θα μοιράζεστε ιδέες πρωτότυπες αλλά αισιόδοξες, με τους άλλους.

Ιχθείς

Νέες απόψεις, γνώσεις, ιδέες και γνωριμίες έρχονται αυτή την εποχή στη ζωή σας. Κάτι που θα μπορούσε να είναι εξαιρετικά συναρπαστικό για σας και να δώσει έναυσμα σε συγκεκριμένες προοπτικές. Μικρά ή μεγαλύτερα ταξίδια, επικοινωνία, πληροφορίες, σκέψεις, δίνουν ευχάριστη νότα και αναζωογόνηση. Ίσως μάλιστα βρείτε έναν νέο τρόπο ή τεχνική, προκειμένου να βελτιώσετε ένα ταλέντο ή μία δεξιότητά σας. Η συλλογικότητα θα σας ενδιαφέρει και ένας χώρος με κοινά ιδανικά θα σας προσελκύσει πιθανότατα. Έχετε την ευκαιρία να ανοίξετε ορίζοντες με απτά αποτελέσματα και να υλοποιήσετε αυτά που η φαντασία σας ως τώρα άφηνε μόνο σε ονειρικό επίπεδο. Με περίσκεψη, ας δώσετε χρόνο για ένα νέο στόχο. Τα σχέδια αναπροσαρμόζονται, μη βιαστείτε όμως, καθώς χρειάζεται να αναγνωρίσετε αυτό που σας ταιριάζει και προσφέρει ικανοποίηση με την αλλαγή που έρχεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;