Νίκος Καρβέλας: Απαντάει για τη συνέντευξη με την Νίκη Λυμπεράκη
Νίκος Καρβέλας: «Θεωρώ αυτή ως πρώτη φορά που βγαίνω στην τηλεόραση» - Το δώρο και το δημόσιο ευχαριστώ της Ναταλίας Γερμανού

 

Ο Νίκος Καρβέλας έδωσε τη δική του απάντηση για την πολυσυζητημένη συνέντευξη που παραχώρησε την 1η Απριλίου στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα». Ο μουσικοσυνθέτης των μεγάλων επιτυχιών θέλησε να ξεκαθαρίσει και μέσα από τον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» τα όσα έγιναν στη συνάντησή του με τη Νίκη Λυμπεράκη στην κάμερα του MEGA και την αίσθηση που του άφησε.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός μουσικοσυνθέτης:

«Θέλω να σου πω ότι πραγματικά αισθάνομαι ότι σήμερα έχω γεννήσει. Πριν από μερικές ημέρες είχα ξαναβγεί στην τηλεόραση και αισθάνθηκα άλλα πράγματα. Τώρα αισθάνομαι σαν λεχώνα. Οι άνθρωποι δεν με έχουν συνηθίσει να με βλέπουν κάθε λίγο και λιγάκι»

Ο Νίκος Καρβέλας είπε στη συνέχεια:

«Θεωρώ αυτήν ως την πρώτη φορά που βγαίνω στην τηλεόραση μετά από 25 χρόνια και πιστεύω να είμαι ζωντανός μετά από ακόμη 25 χρόνια και να δω αν θα αλλάξει κάτι μετά από όλα όσα είπα σήμερα… ή αν θα με σταυρώσουν. Ποιοι να με αφορίσουν; Προσπαθούν χρόνια»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης με την Ναταλία Γερμανού, ο Νίκος Καρβέλας τόνισε:

«Πριν από λίγες μέρες χαρακτήρισα την ελληνική Βουλή «βόθρο». Διορθώνω, διότι δεν είχα τον χρόνο, με διέκοπταν συνέχεια. Δεν είναι βόθρος αλλά ένα απαστράπτον WC, μία τουαλέτα, όπου εκεί αποπατίζουν οι 300. Ο βόθρος είναι αυτός που δέχεται τα λύματα και είναι ο ελληνικός λαός, εμείς»

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;