Eurovision 2024: Ποια τραγουδίστρια θα ανακοινώσει το 12ρι της Ελλάδας;
Eurovision 2024: Η τραγουδίστρια που θα δώσει το «ντουζ πουά» της ελληνικής κριτικής επιτροπής το βράδυ του τελικού.

 

Η Eurovision 2024 πλησιάζει και φέτος η Ελλάδα με το «ZARI» και τη Μαρίνα Σάττι διεκδικεί μία πολύ καλή θέση, αφού τα στοιχήματα δείχνουν τη χώρα μας μέσα στη δεκάδα με το τραγούδι να έχει αγαπηθεί δεόντως στα social media.

Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας στις 11 Μαΐου και όλοι οι φαν ανυπομονούν για αυτό το γεγονός. Μάλιστα, για την Ελλάδα φέτος είναι μία σημαντική χρονιά, αφού συμπληρώνονται 50 χρόνια πό την πρώτη ελληνική συμμετοχή στον μουσικό διαγωνισμό.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Ντάφλος το πρωί της Παρασκευής (12/4) στο πλατό του «Breakfast@Star», η Έλενα Παπαρίζου, η μοναδική Ελληνίδα καλλιτέχνης που έχει φέρει την πρωτιά για τη χώρα μας στη Eurovision, θα είναι αυτή που θα ανακοινώσει το 12άρι της ελληνικής επιτροπής.

Ωστόσο, δεν θα μείνει σε αυτό μόνο, αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του δημοσιογράφου, η αγαπημένη τραγουδίστρια αναμένεται να εμφανιστεί στον δεύτερο ημιτελικό, στον οποίο θα εμφανιστούν ορισμένοι «παλαίμαχοι» νικητές και νικήτριες της Eurovision.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μαρίνα Σάττι θα διαγωνιστεί στον δεύτερο ημιτελικό και αναμένεται να εμφανιστεί on stage στο πρώτο μισό της βραδιάς και πιο συγκεκριμένα στην 4η θέση. Η Κύπρος θα διαγωνιστεί στον πρώτο ημιτελικό με την Silia Capsis να ερμηνεύει το «Liar» στο πρώτο μισό του ημιτελικού και πιο συγκεκριμένα στη 2η θέση.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;