Βασίλης Οικονόμου για Οικονομόπουλο: «Υπάρχει μια μακρινή συγγένεια - Δεν το ξέρει»
Ο Βασίλης Οικονόμου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην μακρινή συγγένειά του με το Νίκο Οικονομόπουλο.

Το βράδυ της Πέμπτης (11/4) ο Βασίλης Οικονόμου βρέθηκε καλεσμένο στο πλατό του «The 2night Show» στον ΑΝΤ1. Μεταξύ άλλων ο νεαρός τραγουδιστής αποκάλυψε για πρώτη φορά την μακρινή συγγένεια, η οποία και τον συνδέει με τον επιτυχημένο συνάδελφό του, Νίκο Οικονομόπουλο.

Ειδικότερα, ο Βασίλης Οικονόμου είπε χαρακτηριστικά:

«Άκου να δεις τι γίνεται με τον Νίκο Οικονομόπουλο. Υπάρχει μια μακρινή συγγένεια, προφανώς δεν το ξέρει ο άνθρωπος. Είμαστε δεύτερα ή τρίτα ξαδέλφια από την μεριά της μητέρας μου, αλλά δεν έχει τύχει ποτέ να γνωριστούμε».

«Ούτε έχεις πάει ποτέ στο μαγαζί του Οικονομόπουλου να του πεις, Νίκο είμαστε ξαδέλφια;» ρώτησε στη συνέχεια  ο παρουσιαστής για να απαντήσει ο καλεσμένος του ως εξής:

 «Όχι, εντάξει, τι να πάω να του πω του ανθρώπου. Παλιά άνοιγα το πρόγραμμα στον Νίκο Οικονομόπουλο. Ούτε τότε όμως του το είπα, ντρεπόμουν. Μιλάμε τώρα για χρόνια πίσω» δήλωσε ο Βασίλης Οικονόμου και πρόσθεσε:

«Τότε μάλιστα δεν το ήξερα. Το έμαθα πριν από λίγα χρόνια» πρόσθεσε ο Βασίλης Οικονόμου στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να σχολιάζει, με χιούμορ, πως «μήπως γίνατε τώρα συγγενείς; Όσο περνάει ο καιρός συγγενεύετε».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;