Εφιάλτης στην Κουζίνα: Επισκέφτηκαν εστιατόριο που «έφτιαξε» ο Μποτρίνι 10 χρόνια μετά (ΒΙΝΤΕΟ)
Δύο YouTubers βάλθηκαν να μάθουν πώς είναι σήμερα τα εστιατόρια που πήγε ο Έκτορας Μποτρίνι με τον «Εφιάλτη στην Κουζίνα», and we are here for it!

Ο «Εφιάλτης στην Κουζίνα» ήταν μία από τις εκπομπές της ελληνικής ιστορίας που «έγραψαν» ιστορία. Ο έξαλλος Έκτορας Μποτρίνι επισκεπτόταν διάφορα εστιατόρια της χώρας, δοκίμαζε πιάτα, δεν του άρεσε τίποτα, τα έκανε όλα γυαλιά καρφιά, μετά τα έφτιαχνε και στη συνέχεια έφευγε κιούριος.

Κάποιοι δαιμόνιοι YouTubers -και μεγάλοι φαν της σειράς- αποφάσισαν να βρουν όλα τα εστιατόρια από τα οποία έκανε το πέρασμά του ο Έκτορας Μποτρίνι πριν από περίπου 10 χρόνια και είναι ακόμη ανοιχτά, και να τα επισκεφτούν. Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς video που μπορείτε να βρείτε στο YouTube Channel «Karpouzis» επισκέφτηκαν το εστιατόριο που είδαμε στο πρώτο επεισόδιο του Β’ κύκλου.

Παρήγγειλαν ό,τι είχε παραγγείλει αρχικά ο Έκτορας Μποτρίνι, δοκίμασαν, και αξιολόγησαν κάθε πιάτο. Επιπλέον, πήραν μία μικρή συνέντευξη στον ιδιοκτήτη του μαγαζιού για να δουν τι παίχτηκε τότε με τον Έκτορα Μποτρίνι, τι έγινε με το beef της γυναίκας του ιδιοκτήτη Αθηνάς και του τότε ψήστη Παναγιώτη (bonus: πού είναι σήμερα ο ψήστης Παναγιώτης;) και να δουν τι κράτησαν εν τέλει από τις αλλαγές του σεφ.

Στο τέλος του επεισοδίου οι YouTubers φαίνονται ευχαριστημένοι από το φαγητό, ενώ πέρα από μεγατόνους νοσταλγίας ελληνικής trash τηλεόρασης δίνουν στο κοινό και λίγο «τσαγάκι» από την off camera συνέντευξη που έδωσε ο (πλέον μεγάλος) γιος της οικογένειας, που εμφανίστηκε στο επεισόδιο ως μπόμπιρας.

Περιττό να πούμε ότι το βίντεο έχει μόλις δύο ημέρες που ανέβηκε στο YouTube και είναι ήδη 2ο στις τάσεις του  με 223.991 προβολές.

Τέλος, πριν ή μετά το σημερινό βίντεο, μπορείτε να δείτε και το κανονικό επεισόδιο, για να φρεσκάρετε τη μνήμη σας και να «πιάσετε» τα references.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;