Zendaya: «Νιώθω ότι όταν ήμουν μικρή με πέταξαν μέσα σε έναν ενήλικο ρόλο»
Η Zendaya ένιωσε ότι θα έπρεπε να είναι «τέλεια» και να «ανταποκρίνεται σε κάθε προσδοκία» - Η εξομολόγηση για τα «σκοτεινά» σημεία της ζωής της


Σε μια νέα συνέντευξή της μια από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς της γενιάς της, η Zendaya, μοιράστηκε τις σκοτεινές πλευρές της φαινομενικά αξιοζήλευτης εξέλιξής της. Μιλώντας στη «Vogue» για την παιδική ηλικία της, η 27χρονη πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας «Challenger» είπε ότι «δεν ξέρω πόσες επιλογές είχα τότε. Τα συναισθήματά μου για τα παιδιά και τη φήμη, για το να εκτίθεσαι δημόσια ή να είσαι ηθοποιός ως παιδί, είναι ανάμεικτα.

Έχω δει πολλές περιπτώσεις καταστροφικές. Νομίζω ότι μόλις τώρα, ως ενήλικας, αρχίζω να σκέφτομαι: Για μισό λεπτό, έχω κάνει μόνο ό,τι ξέρω κι αυτό είναι το μόνο που έχω μάθει».

 

Τα πρώτα της βήματα στη σοουμπίζ τα έκανε στην παραγωγή της Disney «Shake It Up», προτού δει τη φήμη της να απογειώνεται με τον ρόλο της στην ταινία «Spider-Man: Homecoming» (2017). Κατά κάποιον τρόπο λοιπόν αισθάνεται σαν να περνάει τώρα τη φάση της εφηβείας της, καθώς «δεν είχα το χρόνο να τη ζήσω στο παρελθόν. Νιώθω ότι με πέταξαν μέσα σε έναν ενήλικο ρόλο: Από μικρή έγινα ο “κουβαλητής” της οικογένειάς μου, αντιστράφηκαν οι ρόλοι και, με κάποιον τρόπο, ενηλικιώθηκα».

Ένιωσε λοιπόν ότι θα έπρεπε να είναι «τέλεια» και να «ανταποκρίνεται σε κάθε προσδοκία».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zendaya (@zendaya)

Τώρα, οπότε ζω τέτοιες στιγμές στην καριέρα μου – όπως όταν πρωταγωνίστησα για πρώτη φορά σε κινηματογραφική ταινία- νιώθω να συρρικνώνομαι, δεν μπορώ να απολαύσω όλα τα πράγματα που μου συμβαίνουν. Με κυριεύει η ένταση και νομίζω ότι αυτό το κουβαλάω από παιδί αφού δεν είχα ποτέ την ευκαιρία, απλά, να δοκιμάσω».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;