Survivor 2024: Γυναικεία υπόθεση η αποχώρηση - Οι τρεις υποψήφιες
Survivor 2024: Η τριάδα των υποψήφιων για αποχώρηση - Εντάσεις στο Συμβούλιο του Νησιού

 

Οι δύο ομάδες του Survivor 2024 ρίχτηκαν στο στίβο μάχης διεκδικώντας την τρίτη ασυλία. Οι παίκτες ήθελαν τη νίκη περισσότερο από ποτέ καθώς η κατοχύρωσή της θα φέρει τα μέλη της νικήτριας ομάδας ένα βήμα πιο κοντά στην… ασφάλεια και στο πάρτι της ένωσης.

Να υπενθυμίσουμε πως την πρώτη ασυλία της εβδομάδας έχασε η Κόκκινη ομάδα με τους παίκτες να θέτουν ως υποψήφια για αποχώρηση για ακόμα μία φορά την Άιρα. Το σκηνικό άλλαξε στον δεύτερο αγώνα με τους Μπλε να δέχονται βαριά ήττα και να επιλέγουν ως δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Θοδωρή Τουρκογεώργο, ο οποίος έχει αποδυναμωθεί αρκετά αγωνιστικά.

Ο παίκτης του Survivor 2024 ανέφερε για την υποψηφιότητά του:

«Δεν με στενοχωρεί καθόλου. Δίκαιο αποτέλεσμα και η αλήθεια είναι ότι το περίμενα γιατί τώρα τελευταία δεν βοηθώ καθόλου την ομάδα μου αγωνιστικά. Φέρνω λίγες νίκες, οπότε ήταν μία σωστή πράξη της ομάδας μου γιατί πρέπει να κοιτάμε και μελλοντικά, όπως λέμε συνέχεια. Ελπίζω από εδώ και πέρα να τη βοηθήσω και να μη χάσουμε άλλη ασυλία αυτήν την εβδομάδα»

Στο επεισόδιο της Τρίτης (9/4), Μπλε και Κόκκινοι ρίχτηκαν ξανά στον στίβο μάχης. Εκεί οι Κόκκινοι δέχθηκαν και δεύτερη ήττα και έπρεπε να επιλέξουν ακόμα έναν συμπαίκτη τους για να βρεθεί υποψήφιος.

 

Οι επιλογές για τις υποψηφιότητες έχουν στενέψει δραματικά και, έτσι, η απόφαση έμοιαζε να είναι μονόδρομος. Η ομάδα ανέδειξε την Δώρα Νικολή ως τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα στο Survivor 2024.

Στη συνέχεια, η Μπλε ομάδα ήταν αυτή που έπρεπε να αναδείξει την κοπέλα που θα συμπληρώσει την τριάδα των υποψηφίων, καθώς ο Θοδωρής Τουρκογεώργος σώθηκε από την επιλογή της Κόκκινης ομάδας. Οι Μπλε επέλεξαν να αναδείξουν τη Χρύσα Χατζηγεωργίου.

Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, η παίκτρια του Survivor 2024 ανέφερε:

«Ναι, είναι η έκτη μου φορά. Είμαι ξενερωμένη και έχω κουραστεί. Δεν μπορώ άλλο. Κουράστηκα από τις μονομαχίες. Από το αποτέλεσμα, εντάξει, είμαστε τρία κορίτσια και ποια να ψηφίσουν; Απλά νιώθω ότι όλη την ώρα προσπαθώ και πάντα είμαι στη μονομαχία. Οπότε γιατί προσπαθώ; Δεν είναι με την ομάδα μου, δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο και είναι λογικό» 

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;