Σοφία Μπεκατώρου: Ο Κασσελάκης φαίνεται ότι έχει αυτό το «κάτι»
«Συντάσσομαι με τον ΣΥΡΙΖΑ για τον απλούστατο λόγο ότι ενδιαφέρεται να ακούσει κάτι καινούργιο»

Για την απόφασή της να είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στις ευρωεκλογές του Ιουνίου αλλά και τις γυναικοκτονίες, με αφορμή τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής, μίλησε η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου.

«Όσοι άνθρωποι είμαστε στο πεδίο είναι κάποιες καταστάσεις που έχουμε προβλέψει, έχουμε μιλήσει πολλές φορές για την αξιολόγηση του κινδύνου, που πρέπει να γίνεται. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό σημείο, το οποίο και στον νέο νόμο που έχει αλλάξει, δεν υπάρχει ως προϋπόθεση», τόνισε η Σοφία Μπεκατώρου στο Live News για τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους και για την έξαρση των περιστατικών βίας κατά γυναικών.

Για την υποψηφιότητά της στις ευρωεκλογές δήλωσε ότι το πεδίο που θα ήθελε να προσφέρει, εφόσον επιλεγεί στις προκριματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή (14.4.24) και εφόσον εκλεγεί, είναι «με την παιδεία, με τη σωστή διακυβέρνηση αλλά και με το περιβάλλον».

Στην ερώτηση γιατί επέλεξε να είναι στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Παρακολουθώ την επικαιρότητα τα τελευταία τρία χρόνια πολύ. Συντάσσομαι με τον ΣΥΡΙΖΑ για τον απλούστατο λόγο ότι ενδιαφέρεται να ακούσει κάτι καινούργιο».

«Ενδιαφέρεται να δημιουργήσουμε μια Ελλάδα που να μας χωράει όλους. Ψήφισα τον ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες εκλογές, αν και προέρχομαι από μια δεξιά οικογένεια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σοφία Μπεκατώρου: «Ο Κασσελάκης έχει αυτό το “κάτι”»

«Είμαι έτοιμη να πάρω θέση, ο ένας περιμένει τον άλλο και κανείς δεν κάνει τίποτα. Διαπίστωσα ότι αν τώρα δεν κάνουμε κάτι, θα δούμε και πολύ χειρότερα», υπογράμμισε.

Για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη είπε «φαίνεται ότι έχει αυτό το “κάτι”», αλλά επισήμανε παράλληλα ότι «δεν φτάνει μόνο αυτό το “κάτι”» και πρόσθεσε «δεν δηλώνει εκείνος ότι φθάνει μόνο ο εαυτός του».

Καταλήγοντας υπογράμμισε ότι το διακύβευμα των ευρωεκλογών «είναι σαν να δίνουμε τα κλειδιά του σπιτιού μας σε κάποιον».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Απρ. 2024
Μπά
22:00
-
Ρεά
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
30 Απρ. 2024
ΜΑΚ
5'
57 - 44
ΠΑΟ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
21:30
-
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;